Τρίτη, 18 Ιουν.
27oC Αθήνα

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Παρουσίασε τα επόμενα βήματα της, πλαισιωμένη από ωραίους άνδρες (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Τα επόμενα βήματα του κόμματός της, τρεις μήνες μετά την πρώτη “Πλεύση”, παρουσίασε η Ζωη Κωνσταντοπούλου σε μια ανοιχτή εκδήλωση στο πάρκο Ελευθερίας.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας έκανε ενα σύντομο απολογισμό του έργου που εχει να επιδείξει το νέο πολιτικό σχήμα απο την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, ενώ έδωσε και το στίγμα των επόμενων κινήσεων της με συνθήμα “λέμε ΟΧΙ στα ΝΑΙ τους”.

Το παρών έδωσε και ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας

Ο γιος του Λάκη Κομνηνού

Η κα Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε τη λειτουργία της ηλεκτρονικής φόρμας πλεύσης, που θα λειτουργεί στο διαδίκτυο ως πρόσκληση σε όσους θέλουν να συμμετέχουν στις πρωτοβουλίες του κόμματος προαναγγέλοντας, παράλληλα, τη δράση τεσσάρων ομάδων, τη νεολαία, τους ανέργους, τις ομάδες διεθνούς δικτύωσης και τις ομάδες πρωτοβουλίας “λέμε ΟΧΙ στα ΝΑΙ τους”.

Τη Ζωή Κωνσταντοπούλου προλόγισε ο ακαδημαϊκός, κ. Μιχάλης Χουρδάκης, και το στέλεχος του κόμματος, κ. Διαμαντής Καραναστάσης, με τους τρεις ομιλητές να στέκονται στο συμβολισμό του χώρου καθώς και της ημέρας (15 χρόνια απο τη μεγάλη συγκέντρωση της Γένοβα) παρουσιάζοντας τις επόμενες κινήσεις του κόμματος, αρχής γενομένης απο την περιοδεία της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε ολόκληρη την επικράτεια.

Στο πλαίσιο του απολογισμού της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, υπογράμμισε ότι σε αυτό το διάστημα ολοκληρώθηκαν τα πρώτα βήματα για τη συγκρότηση ενός κόμματος-κινήματος μέσα από την κοινωνία, με στόχο «την απελευθέρωση της χώρας από τα μνημονιακά δεσμά».

Με στόχο να κρατηθεί το εγχείρημα «ανοιχτό, αμεσοδημοκρατικό, με την κοινωνία στο επίκεντρο και την νεολαία στην πρώτη γραμμή», η κ Κωσταντοπούλου περιόδευσε σε πολλά σημεία της χώρας. Επίσης, η «Πλεύση» διοργάνωσε αρκετές θεματικές εκδηλώσεις και συναντήσεις, έχοντας στηρίξει και συμπράξει ενεργά με κινήματα, πρόσωπα και πρωτοβουλίες πολιτών για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας, τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών και την προάσπιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε