Πολιτική

Ζωή – Ραχήλ: Η φιλία που κατέληξε σε πόλεμο! “Και οι καρέκλες που κάθεσαι είναι δικές μου”

Κάποτε ήταν αχώριστες. Στην πολιτική αλλά και στην κοινωνική τους ζωή, Ραχήλ Μακρή και Ζωή Κωνσταντοπούλου εμφανίζονταν σχεδόν παντού μαζί και όλοι έβλεπαν πως αν και προερχόμενες από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους (αν και για μικρό χρονικό διάστημα συνέπεσαν στον ΣΥΡΙΖΑ) οι δύο είχαν συστήσει ένα δυναμικό ντουέτο που... τρομοκρατούσε τους πολιτικούς του αντιπάλους εντός αλλά και εκτός βουλής!

Και έπειτα; Έπειτα ήρθε η αποτυχία επανεκλογής στη Βουλή τον Σεπτέμβριο του 2015 μέσα από τα ψηφοδέλτια της ΛΑΕ και αμέσως μετά η ίδρυση της “Πλεύσης Ελευθερίας”. Η διακριτική παρουσία της Ραχήλ Μακρή στην παρουσίαση του νέου κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, είχε πυροδοτήσει τη σχετική φημολογία για τη μεταξύ τους σχέση που είχε διαρραγεί. Κανείς όμως – ακόμα και τότε – δεν θα μπορούσε να περιμένει το… πολιτικό “ξεμάλλιασμα” που ακολούθησε.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της και όταν ρωτήθηκε σχετικά, δήλωσε πως η Ραχήλ Μακρή “διαχώρισε την πορεία της”, ενώ εμμέσως πλην σαφώς την κατηγόρησε πως έψαχνε “καρέκλες” λέγοντας πως στην Πλεύση “δεν μοιράζουμε οφίκια, μοιράζουμε ευθύνες και καθήκοντα…”

Η απάντηση της Ραχήλ Μακρή, όχι μόνο ήρθε, αλλά ήταν σε πολύ οξύτερους τόνους. Με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook, η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς καν να αναφέρει το όνομά της, αμφισβητεί το έργο της Ζωής Κωνσταντοπούλου – που παλιότερα εξήρε – αρνείται τα όσα τις καταλογίζει για απαιτήσεις αξιωμάτων – έστω και με την μορφή υπαινιγμών – ενώ διεκδικεί ακόμα και την ιδιοκτησία των… καρεκλών στα γραφεία της Πλεύσης, λέγοντας πως τις έχει αγοράσει η ίδια.

Ολόκληρη η απάντηση της Ραχήλ Μακρή: “Εγώ κυρία μου δεν διαχώρισα την θέση μου. Αποχώρησα καταθέτοντας και καταγγέλλοντας τις πρακτικές νταβατζήδων που μαζέψατε στο μόρφωμα σας και την έλλειψη πολιτικής.

Το δικό μου έργο απέναντι στους νταβατζηδες και τους χορηγούς είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της βουλής και της αντιτρομοκρατικής όταν με απειλούσαν με την ζωή μου και των παιδιών μου και έσπαγαν βουλευτικά αυτοκίνητα. 
Το δικό σας που ακριβώς είναι;

Ξέχασα είσασταν απασχολημένη με το να ζητάτε καρέκλες και οφίκια και να φτιάχνετε νόμους για την κατάργηση της ασέλγειας ανηλίκων και για να βγαίνουν δολοφόνοι, παιδεραστές και κακούργοι από την φυλακή.
Δεν ξέρω σε ποιες καρέκλες αναφέρεστε ακριβώς, αλλά αυτές που κάθεστε στα γραφεία σας είναι δικές μου κι εγώ τις αγόρασα με κόπο και σκληρή δουλειά και οχι από τα χαρτζιλίκια των 200.000€.”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Φαγωμάρα» δίχως τέλος στο ΠΑΣΟΚ: Αντιπαράθεση Καββαθά και Χρηστίδη στη Βουλή για τις συλλογικές συμβάσεις - «Μειώνετε τους μικρομεσαίους με όσα λέτε»
«Όποτε μας συναντάτε λέτε πως μας στηρίζετε και εδώ να λέτε πως εκπροσωπούμε τα συμφέροντα της κυβέρνησης» είπε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ
Γιώργος Καββαθάς
Οργισμένη (πάλι) η Κωνσταντοπούλου: Η Νέα Δημοκρατία να μετονομαστεί σε Νέα Δικογραφία, ο Γεωργιάδης είναι υπόλειμμα του ολοκληρωτισμού
Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού, κατηγορώντας τον ότι «κρύβεται» και αποφεύγει τη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Κικίλιας για το ναυάγιο στη Χίο: Η ξαφνική αλλαγή πορείας του σκάφους από το διακινητή προκάλεσε τη σύγκρουση
Ο υπουργός επισήμανε ότι οι ενέργειες διάσωσης ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή και στη διάσωση συμμετείχαν όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις πλωτών της περιοχής
Ναυάγιο με μετανάστες στη Χίο
Επική γκάφα από τον Βελόπουλο: Παρουσίασε φωτογραφία της Lady Gaga από American Horror Story ως υλικό της υπόθεσης Επστάιν
Με την φωτογραφία - «πειστήριο» προσπάθησε να πείσει τον λαό ότι τα ελληνικά ΜΜΕ δεν αποκαλύπτουν τις εξελίξεις στην υπόθεση του χρηματιστή που αφορούν και την χώρα μας - Δείτε βίντεο
Κυριάκος Βελόπουλος
46
«Σφαγή» on air Δρυμιώτη με Ζαχαριάδη για την τραγωδία στη Χίο: «Γιατί πιστεύετε τους λαθρομετανάστες;» – «Είστε ακροδεξιός»
Όλα ξεκίνησαν ότι ο πολιτικός αναλυτής υποστήριξε ότι πιστεύει τους Έλληνες, όχι τους λαθρομετανάστες και κατηγόρησε τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για ανθελληνισμό
Ανδρέας Δρυμιώτης / Κώστας Ζαχαριάδης
27
«Βαριά» εβδομάδα η επόμενη για το ΠΑΣΟΚ: Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών, το σημείο μηδέν και οι απαιτήσεις Δούκα
Μία πρώτη γεύση πάντως, θα μπορέσουμε να πάρουμε την επόμενη Κυριακή, αφού για τότε προγραμματίζεται μέχρι αυτή την ώρα, να συνεδριάσει η Ολομέλεια της ΚΟΕΣ
Νίκος Ανδρουάκης και Παύλος Γερουλάνος