Πολιτική

Ζωρζέτα Λάλη: «Αν χρειαστεί θα κρατήσω την έδρα, δέχομαι απειλές» λέει η επιλαχούσα στο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ζωρζέτα Λάλη ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί από τη θέση της ως επιλαχούσα βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ανοίξει ο δρόμος και να μπει στη βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης.

Με δήλωσή της στο dnews η Ζωρζέτα Λάλη τόνισε πως θα τιμήσει την εμπιστοσύνη των εκλογέων αν χρειαστεί από τα όργανα της Βουλής, ενώ δηλώνει πως έλαβε απειλές για την ζωή της γιατί «δεν δίνει την έδρα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη».

Αναλυτικά η δήλωση της Ζωρζέτας Λάλη: «Όπως δήλωσα και τον περασμένο Μάρτιο, αν συντρέξουν οι συνταγματικές προϋποθέσεις, έχω σκοπό να τιμήσω την εμπιστοσύνη των εκλογέων στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στο οποίο συμμετείχα, από τα έδρανα της Βουλής.

Επ’ ευκαιρία να σας πω ότι έλαβα, καθώς και η οικογένειά μου, απ’ ευθείας απειλή από τον κ. Νικόλαο Αυλιανό γιατί δεν δίνω την έδρα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Το έγραψε επώνυμα και με φωτογραφία στο site της ηλεκτρονικής Αυγής την περασμένη Τρίτη και όταν τον έψαξα στο FB διαφημίζει τις κυνηγετικές του ικανότητες, άρα οπλοφορεί. Θα έπρεπε η Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικοί στα όσα δημοσιοποιούν».

Δεν υπάρχει τέτοιο δημοσίευμα λένε στην Αυγή

Στελέχη της Αυγής από την πλευρά τους, απαντώντας στην Ζωρζέτα Λάλη υποστηρίζουν πως «δεν υπάρχει σχετικό άρθρο στην Αυγή. Ποτέ δεν υπήρξε και ούτε θα μπορούσε να υπάρξει. Είναι ψευδής η αναφορά».

Νίνα Κασσιμάτη: Η δήλωση της δόλιας κ. Λάλη είναι απλώς irrelevant

Στο θέμα αναφέρθηκε με ανάρτησή της και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Β’ Πειραιά, Νίνα Κασσιμάτη που έγραψε πως «η δήλωση της δόλιας κ. Λάλη είναι απλώς irrelevant. Καθώς η ίδια είναι πολύ μακρινή επιλαχούσα και πολύ αντι-ΣΥΡΙΖΑ, για να απασχολεί τον δημόσιο βίο με την αναξιοπρεπή θέλησή της να γίνει Βουλευτής κλέβοντας μία έδρα απ’ το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ».

Η σειρά των επιλαχόντων μέχρι και τον Στέφανο Κασσελάκη

Να σημειωθεί πως για να μπορέσει ο Στέφανος Κασσελάκης να καθήσει στα έδρανα του ελληνικού κοινοβουλίο θα πρέπει να παραιτηθούν κατά σειρά η Πόπη Τσαπανίδου, ο Μιχάλης Καλογήρου, η Τζένη Λειβαδάρου και τέλος η Ζωρζέτα Λάλη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μειώνει συνεχώς το δημόσιο χρέος της ταχύτερα από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα
«Με ορίζοντα το 2031, το δημόσιο χρέος θα έχει μειωθεί κάτω από 110%, καθώς από το 2021 μέχρι σήμερα έχει συρρικνωθεί κατά το 1/3» υπογραμμίζει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης 39
Κατσαφάδος από Σαλαμίνα: Προτεραιότητα η γρήγορη καταγραφή των ζημιών και οι αποζημιώσεις, την Τρίτη ξεκινούν οι αυτοψίες
Στο νησί ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας - Περίπου 600 άνθρωποι απομακρύνθηκαν διά θαλάσσης - Στο Πυροσβεστικό Σώμα η έρευνα για τα αίτια των πυρκαγιών
Κατσαφάδος Σαλαμίνα
Αντώνης Σαμαράς για τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα: Μια ακόμη διεθνής πειρατεία από την Άγκυρα, αυτά είναι τα κατά φαντασία «ήρεμα νερά»
«Τι ακριβώς κάνουμε; Ποια είναι η στρατηγική μας; Δεν βλέπουμε πως η Τουρκία προσπαθεί να μας αποκόψει από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο;» διερωτάται στη δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός
Ο Αντώνης Σαμαράς 129
Θαλάσσια πάρκα: Σκληρή κριτική της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς απέναντι στην Τουρκία
Παράνομη χαρακτηρίζει την τουρκική κίνηση η ΕΛ.Α.Σ - Ζητεί ευρωπαϊκή αντίδραση και κυρώσεις, εγκατάλειψη της πολιτικής των «ήρεμων νερών» και επανεκκίνηση των διερευνητικών επαφών
ΕΛΑΣ, κόμμα Τσίπρα 5
Η Ελλάδα απαντά στις τουρκικές προκλήσεις με τα θαλάσσια πάρκα σε βόρειο Αιγαίο και Καστελόριζο: Είναι παράνομα και δεν δημιουργούν τετελεσμένα
Το υπουργείο Εξωτερικών διαμηνύει ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να ενεργεί «με συνέπεια και αποφασιστικότητα» για την προστασία των κυριαρχικών δικαιωμάτων της
Φρεγάτα 101