Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζουράρις: “Έχετε μπατιρισμένη καύλα…”

Ζουράρις: “Έχετε μπατιρισμένη καύλα…”
photo αρχείου intime

Μια ακόμα απίστευτης αθυροστομίας αγόρευση, με στοχασμούς τρισμέγιστων φιλοσόφων και αρχαίων συγγραφέων, σε διάλεκτο αρχαΐζουσα και εύπεπτου… καθαρεύουσας από τον καθηγητή και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνο Ζουράρη για να υποστηρίξει την φροϋδικο-πολιτική του ανάλυση πως οι βουλευτές της ΝΔ πάσχουν από «μπατιρισμένη καύλα..»!

Ο κ. Ζουράρις διέγνωσε πως «μεγάλο τμήμα βουλευτών της ΝΔ, άρρενες και θήλυς», ενστερνίζεται την «αυταρχική πολιτική του κ. Μητσοτάκη» γιατί έχουν μια «πολιτική τάση προς τη βαρβατίλα», «αφελή ροή», «μια λυπημένη αναφροδισία», διότι «το ορμέμφυτό τους πάσχει από πεπτωκυίαν ροήν», «έχει μιαν κουρασμένη ή μπατηρημένη καύλα, κατά την ορολογία του τρισμέγιστου, των Ελλήνων, λογογράφου, του στρατηγού Μακρυγιάννη».

Εξέφρασε την εκτίμηση περί «πεπτωκυίας ροής του ορμέμφυτου των βουλευτών της ΝΔ» επικαλούμενος την ερμηνεία της επιστήμης για τις «τυραννικές δυναστικές προσωπικότητες της πολιτικής», τις πραγματείες του Φρόιντ και την ψυχοβιολογική σχολή. Συμβούλευσε δε τους βουλευτές της ΝΔ να στραφούν σε «μαντζούνια», τα οποία σύστηναν και στην αρχαιότητα για την αντιμετώπιση της «υποβαθμισμένης ροής», δηλαδή τις φακές και τις τσουκνίδες.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις