Πολιτική

Ζουράρις: Θα τους πολτοποιήσω! Φασιστοειδής χαρακτήρας ο Αμβρόσιος

Αίσθηση προκαλούν ξανά οι δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι όχι μόνο για τον Σταύρο Θεοδωράκη και την πρόταση μομφής που θέλει να του κάνει αλλά και για τον μητροπολίτη Αμβρόσιο. Διεμήνυσε δε στον επικεφαλής του Ποταμιού πως αν τελικά του κάνει πρόταση μομφής, θα τον... πολτοποιήσει!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Αν θέλει ο κ. Θεοδωράκης πρόταση μομφής κατά του προσώπου μου, ας το κάνει. Πού θα βρει 43 βουλευτές; Και στην συζήτηση επί τρεις ημέρες θα τον πολτοποιήσω» είπε ο υφυπουργός Παιδείας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο.

«Αυτά στον κόσμο αρέσουν» είπε αναφερόμενος στην πρόταση του επικεφαλής του Ποταμιού και υπενθύμισε ξανά πως τον είχε μαθητή αλλά… δεν κρατούσε σημειώσεις. Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί τελευταία από τα όσα έχει πει, τόνισε πως κάποτε, εν ενεργεία πρωθυπουργός «είχε χαρακτηρίσει τέσσερις έγκριτους πολίτες νταβατζήδες» και προέτρεψε να γίνει… πρόταση μομφής κατά του Κώστα Καραμανλή!

Συνέχισε την επίθεσή του στο Ποτάμι λέγοντας πως το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη φυλλορροεί και αυτό γιατί δεν είχε κοινωνική αντιστοίχιση γιατί ήταν «κατασκευή των μεγάλων καναλιών και των πλουτοκρατών» ώστε αν γίνει ανάχωμα στην άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε πολιτικό επίπεδο, εκτίμησε ότι το Ποτάμι φυλλορροεί, κάτι που απέδωσε στο γεγονός ότι και ήταν « προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ανάχωμα στην άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κώστας Ζουράρις επιτέθηκε ξανά και στον μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, τον χαρακτήρα του οποίου χαρακτήρισε «φασιστοειδή» και τις απόψεις του αντιχριστιανικές. Συνέκρινε δε τη στήριξη που προσέφερε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον Αμβρόσιο με αυτή που δίνει ο ίδιος στον ΣΥΡΙΖΑ και σε «πράγματα που δεν μου αρέσουν στο ΣΥΡΙΖΑ, αν τα έλεγε η ΝΔ θα ήμουν πολύ πιο οξύς, τώρα τα στρογγυλεύω».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ευρωπαϊκό μοντέλο και στις διατακτικές σίτισης, ζητά το ΠΑΣΟΚ
Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τονίζουν ότι η μηνιαία παροχή σίτισης στην Ευρώπη αντιστοιχεί μεσοσταθμικά στο 20% του κατώτατου μισθού, ενώ στην Ελλάδα περιορίζεται στο 12%-13%, κατατάσσοντας τη χώρα στην τελευταία θέση
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Νέο επεισόδιο στην κόντρα Λατινοπούλου - Παϊτέρη: Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής θυμήθηκε την ερώτηση του στον Τσακνή «αν είναι γύφτος»
Η κόντρα που ξεκίνησε από τηλεοπτικό πάνελ μεταφέρεται στα social media, με την πρόεδρο της Φωνής Λογικής να ανασύρει παλαιότερη συνέντευξη του τραγουδιστή
Παϊτέρης και Λατινοπούλου 5
Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: «Οι τιμές της βενζίνης και του ντίζελ έχουν ήδη υποχωρήσει, παρακολουθούμε στενά την αγορά»
Ο πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ελληνικής συμμετοχής σε διεθνή αποστολή για τα Στενά του Ορμούζ και αποκάλυψε προχωρημένες συζητήσεις με την Ουκρανία για drones
Κυριάκος Μητσοτάκης 85