Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζουράρις: Θα τους πολτοποιήσω! Φασιστοειδής χαρακτήρας ο Αμβρόσιος

Ζουράρις: Θα τους πολτοποιήσω! Φασιστοειδής χαρακτήρας ο Αμβρόσιος

Αίσθηση προκαλούν ξανά οι δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι όχι μόνο για τον Σταύρο Θεοδωράκη και την πρόταση μομφής που θέλει να του κάνει αλλά και για τον μητροπολίτη Αμβρόσιο. Διεμήνυσε δε στον επικεφαλής του Ποταμιού πως αν τελικά του κάνει πρόταση μομφής, θα τον… πολτοποιήσει!

«Αν θέλει ο κ. Θεοδωράκης πρόταση μομφής κατά του προσώπου μου, ας το κάνει. Πού θα βρει 43 βουλευτές; Και στην συζήτηση επί τρεις ημέρες θα τον πολτοποιήσω» είπε ο υφυπουργός Παιδείας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο.

«Αυτά στον κόσμο αρέσουν» είπε αναφερόμενος στην πρόταση του επικεφαλής του Ποταμιού και υπενθύμισε ξανά πως τον είχε μαθητή αλλά… δεν κρατούσε σημειώσεις. Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί τελευταία από τα όσα έχει πει, τόνισε πως κάποτε, εν ενεργεία πρωθυπουργός «είχε χαρακτηρίσει τέσσερις έγκριτους πολίτες νταβατζήδες» και προέτρεψε να γίνει… πρόταση μομφής κατά του Κώστα Καραμανλή!

Συνέχισε την επίθεσή του στο Ποτάμι λέγοντας πως το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη φυλλορροεί και αυτό γιατί δεν είχε κοινωνική αντιστοίχιση γιατί ήταν «κατασκευή των μεγάλων καναλιών και των πλουτοκρατών» ώστε αν γίνει ανάχωμα στην άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε πολιτικό επίπεδο, εκτίμησε ότι το Ποτάμι φυλλορροεί, κάτι που απέδωσε στο γεγονός ότι και ήταν « προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ανάχωμα στην άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κώστας Ζουράρις επιτέθηκε ξανά και στον μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, τον χαρακτήρα του οποίου χαρακτήρισε «φασιστοειδή» και τις απόψεις του αντιχριστιανικές. Συνέκρινε δε τη στήριξη που προσέφερε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον Αμβρόσιο με αυτή που δίνει ο ίδιος στον ΣΥΡΙΖΑ και σε «πράγματα που δεν μου αρέσουν στο ΣΥΡΙΖΑ, αν τα έλεγε η ΝΔ θα ήμουν πολύ πιο οξύς, τώρα τα στρογγυλεύω».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε