Πολιτική

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Τα ψεύτικα προφίλ, ο Ιωάννης Μεταξάς και το ΌΧΙ

Την ημέρα που λήγει το πρόγραμμα χρηματοδότησης της χώρας και το capital control γεμίζει αγωνία τους πολίτες, η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αποφάσισε να κάνει καταγγελία για δύο ψεύτικα προφίλ που φέρουν το όνομά της σε Facebook και twitter!

Η χώρα διανύει τις πιο κρίσιμες στιγμές εδώ και πολλές δεκαετίες, ωστόσο η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, εμφανίζεται ενοχλημένη από την ύπαρξη κάποιων προφίλ στα social media τα οποία έχουν το όνομα και τις φωτογραφίες της, ωστόσο όπως η ίδια τόνισε είναι ψεύτικα.

Είπε χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Ολομέλεια της Βουλής: “Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν σήμερα και δύο πλαστά προφίλ. Το ένα στο Twitter ως Πρόεδρος Βουλής και στο Facebook με το όνομα μου (Ζωή Κωνσταντοπούλου). Δεν είναι δικά μου. Είναι αυτονόητο και με δεδομένο πως έχει φωτογραφία του Δικτάτορα Μεταξά με την επιγραφή «ΟΧΙ». Είναι σημαντικό να θυμίσουμε πως το ΟΧΙ δεν το είπε δικτάτορας αλλά ο ελληνικός λαός και θα το ξαναπεί“.

Τα προφίλ στα οποία αναφέρηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι τα εξής:



Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Αναφερόμενος σε προηγούμενη επίσκεψή του στο νοσοκομείο Λαμίας, έκανε λόγο για «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας, έκανε τόσο μεγάλα επεισόδια ώστε στο τέλος επενέβη η ΕΛΑΣ»
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
11