Πολιτική

Κρίσιμη συνάντηση Μητσοτάκη με στελέχη του βορείου Αιγαίου! Απών ο Μουτζούρης

Η μεταναστευτική κρίση στα νησιά βρίσκεται στο επίκεντρο σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε αυτή συμμετάσχουν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και στελέχη της αυτοδιοίκησης των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Λέσβου, Άρη Χατζηκομνηνό, στη σύσκεψη προσκλήθηκε τελικά και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, ο οποίος ωστόσο δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, καθώς η πτήση του από Μυτιλήνη ακυρώθηκε εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Στη συνάντηση, εκτός από τον κ. Χατζηκομνηνό συμμετέχουν ο υπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου, Νότης Μηταράκης, και οι δήμαρχοι Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης, Ανατολικής Σάμου, Γεώργιος Στάντζος και Δυτικής Σάμου, Αλέξανδρος Λυμπέρης.

maximou

mitsotakis

maximou

mitsotakis

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Καρυστιανού να παραιτηθεί από πρόεδρος του Συλλόγου των Τεμπών, ζήτησε το ΔΣ: «Θα το κάνω αν μου ζητηθεί σε συνέλευση»
«Ο λόγος που δεν παραιτούμαι από μόνη μου είναι ότι εγώ παραμένω πιστή σ' αυτά που πορίζει ο σύλλογος, ως προς τον σκοπό της δημιουργίας και της ύπαρξής του»
Η Μαρία Καρυστιανού 53
Μαρία Καρυστιανού: Θα συμμετέχουμε στις επόμενες εκλογές – Αν μου ζητηθεί, θα παραιτηθώ από τον σύλλογο για τα Τέμπη
«Βλέπω ξαφνικά κάποιους να μου επιτίθενται και δεν καταλαβαίνω το γιατί» είπε για τις αντιδράσεις ορισμένων από τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη
Η Μαρία Καρυστιανού στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον Πάνο Ρούτσι
78