Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

JYSK: Νέο κατάστημα στην Πτολεμαΐδα – Τα σχέδια για Ελλάδα

JYSK: Νέο κατάστημα στην Πτολεμαΐδα – Τα σχέδια για Ελλάδα

Νέο κατάστημα JYSK ανοίγει στην Πτολεμαΐδα την ερχόμενη Πέμπτη 23 Ιουνίου, αυξάνοντας στα 50 τα φυσικά καταστήματα που διαθέτει στην Ελλάδα, ενώ πωλήσεις πραγματοποιεί και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr.

Το πλάνο επέκτασης της αλυσίδας εντατικοποιείται το καλοκαίρι, καθώς τους επόμενους δύο μήνες θα ανοίξουν ακόμα τέσσερα καταστήματα σε περιοχές της Ελλάδας που δεν διαθέτουν αυτή τη στιγμή κατάστημα.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015, κι από τότε προχώρησε σε εντατική ανάπτυξη του δικτύου της.  Παράλληλα, το ηλεκτρονικό κατάστημα αποτέλεσε σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης την δύσκολη περίοδο της πανδημίας και συνεχίζει να συμμετέχει με ποσοστό άνω του 10% στο συνολικό τζίρο της εταιρείας.

Σχέδια ανάπτυξης

Το πλάνο της διεθνούς αλυσίδας από τη Δανία με όλα τα είδη για το σπίτι και τον ύπνο προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα. Ταυτόχρονα με το άνοιγμα νέων καταστημάτων η JYSK προχωράει στη ανακαίνιση όλων των καταστημάτων που άνοιξαν πριν το 2018 με βάση το νέο concept που εφαρμόζει παγκοσμίως.

Σχετικά με το νέο κατάστημα JYSK στην Πτολεμαΐδα, εκτείνεται σε 1.000 τετραγωνικά μέτρα, περίπου και βρίσκεται στο 1ο χλμ. Π.Ο. Πτολεμαΐδας.

Να σημειωθεί ότι σε διεθνές επίπεδο, JYSK μετράει πάνω από 3.100 καταστήματα και 28.500 υπαλλήλους σε 49 χώρες. Αποτελεί ιδιοκτησία της οικογένειας στην οποία ανήκει το Lars Larsen Group που περιλαμβάνει πολλές εταιρείες με συνολικό ετήσιο τζίρο 5,255 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ο τζίρος της JYSK ανέρχεται στα 4,4 δισεκατομμύρια ευρώ.

Μικρομεσαίες επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις