Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Έκθεση Boat & Fishing Show: Σκάφη, watersports, ψάρεμα στη μεγαλύτερη γιορτή της θάλασσας

Έκθεση Boat & Fishing Show: Σκάφη, watersports, ψάρεμα στη μεγαλύτερη γιορτή της θάλασσας

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 250 εκθετών η 8η Boat & Fishing Show θα ανοίξει στις πύλες της στο MEC Παιανίας στις 9 Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Μαρτίου.

Όπως κάθε χρόνο, θα αποτελέσει και αυτή τη χρονιά το σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της θάλασσας και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται με 3 βασικούς άξονες, το σκάφος, το ψάρεμα και το θαλάσσιο τουρισμό. Η EKO στηρίζει ως χρυσός χορηγός την έκθεση «BOAT & FISHING SHOW 2023», ενισχύοντας έναν σημαντικό θεσμό του κλάδου των σκαφών και της συνολικής θαλάσσιας δραστηριότητας.

Όσοι βρεθούν από τις 9 έως τις 12 Μαρτίου στο MEC Παιανίας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα σκάφη της αγοράς, φουσκωτά και πολυεστερικά, εξωλέμβιες μηχανές, ναυτιλιακά είδη, είδη αλιείας, καταδυτικά κέντρα, σχολές ταχυπλόων σκαφών και είδη water sports.

Ο επισκέπτης θα μπορέσει να επισκεφτεί διαφορετικές θεματικές ενότητες με το ίδιο εισιτήριο, αφού στον ίδιο χώρο θα υπάρχει η Sea & Tourism Expo που αφορά τον θαλάσσιο τουρισμό, η Watersports Expo όπου οι λάτρεις των θαλάσσιων σπορ θα βρουν ότι επιθυμούν ώστε να απολαύσουν τις διακοπές τους κάνοντας το αγαπημένο τους θαλάσσιο άθλημα και, φυσικά, τη Spearfishing Expo με όλα τα προϊόντα για υποβρύχια αλιεία και ελεύθερη κατάδυση, όπου συμμετέχουν περισσότερες από 40 βιοτεχνίες, αποτελώντας πόλο έλξης και για επισκέπτες από το εξωτερικό.

Μικρομεσαίες επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις