Αν είστε φαν της παραδοσιακής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής που συνδυάζεται με έναν σύγχρονο, βιώσιμο τρόπο ζωής, τότε το Koukoumi Hotel στη Μύκονο, με τις 14 ευρύχωρες σουίτες boho chic αισθητικής μπορεί να γίνει το δικό σας καταφύγιο, για τις καλοκαιρινές διακοπές.
Φέτος, όμως αξίζει να το επισκεφτεί κανείς και για έναν ακόμη λόγο: το γαστρονομικό επίκεντρο του ξενοδοχείου εξελίσσεται, καθώς το βραδινό fine dining εμπλουτίζεται με ένα νέο, επιμελημένο degustation menu που υπογράφει η σεφ Αγγελική Χαραμή. Εξυπακούεται, πως το μενού απευθύνεται σε όλους όσους αναζητούν νέες γευστικές εμπειρίες, ανεξάρτητα από το αν ακολουθούν vegan διατροφή ή όχι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η Χαραμή επιχειρεί μια δημιουργική σύνθεση μεσογειακών γεύσεων με διακριτικές ιαπωνικές επιρροές, που βασίζεται σε φρέσκες, τοπικές και άγριας συλλογής πρώτες ύλες. Μαζί με την ομάδα της παρασκευάζουν στο εργαστήριό τους από ζυμαρικά και αρτοσκευάσματα έως vegan τυριά, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε κάθε στάδιο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Χαρακτηριστικά πιάτα είναι η Nebula Voyage όπου πρωταγωνιστεί η μελιτζάνα, μαγειρεμένη σε στυλ unagi, μαζί με τσίλι, τραγανό πράσο, σχοινόπρασο και μαγιονέζα miso, η σαλάτα – ταρτάρ Fresh Summer με καπνιστή ντομάτα και καρπούζι, σορμπέ αγγουριού, ζυμωμένο χαβιάρι πιπεριάς, παγωτό τυριού, κράκερ ρίγανης και κάπαρη, οι ταλιατέλες Twist and Crisp με λευκό πέστο, λάδι βασιλικού, σπόρους μουστάρδας τουρσί, κομματάκια σκόρδου και τραγανό μανιτάρι enoki που έχει ζυμωθεί με koji και το πλούσιο, λειωμένο και άψογα αλατισμένο επιδόρπιο Chocolate Lava Land, με αλμυρή καραμέλα τοπιναμπούρ, παγωτό, crumble και tonka.