Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Black Friday 2022: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε στα Public!

Black Friday 2022: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε στα Public!

Τα Public σου δίνουν τη δυνατότητα να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις Black Friday προσφορές που σε αφορούν.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη Black Friday 2022 έχει ήδη ξεκινήσει στα Public, που σε καλούν να ενημερωθείς εγκαίρως για όλες τις δυνατές προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας, οικιακές συσκευές, βιβλία, είδη σπιτιού και διακόσμησης!

Μπορεί να απέχουμε αρκετές εβδομάδες από τη φετινή Black Friday, στις 25 Νοεμβρίου, ωστόσο λίγη οργάνωση είναι απαραίτητη: Κάνοντας από νωρίς την απαραίτητη έρευνα αγοράς, θα εντοπίσεις όλα όσα χρειάζεσαι και θα δεις όλες τις διαθέσιμες τιμές της αγοράς, ώστε να επωφεληθείς από τα καλύτερα BlackFriday deals!

Σύμμαχός σου σε αυτό το ταξίδι είναι και φέτος τα Public, που άλλωστε έφεραν πρώτα τη Black Friday στην Ελλάδα, το 2016. Τα Public σου δίνουν τη δυνατότητα να λαμβάνεις ειδοποιήσεις, ώστε να μην «χαθείς» μέσα στην πληθώρα προσφορών. Ενδιαφέρεσαι για κινητό, smartwatch, νέα τηλεόραση bluetooth speaker; Ή μήπως φέτος χρειάζεσαι νέο πλυντήριο που να είναι και στεγνωτήριο; Ό,τι και αν ψάχνεις φέτος stay focusedκαι διάβασε παρακάτω πώς θα πάρεις προβάδισμα από τώρα.

Τα βήματα είναι πολύ απλά: μπορείς να επισκεφθείς τη σχετική σελίδα της Black Friday στη σελίδα του Public, να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα και να λαμβάνεις ενημέρωση για τις πιο hot Black Fridayπροσφορές! 

Επιπλέον, στο public.gr μπορείς να ανακαλύψεις πολλά χρήσιμα tips για τις κατηγορίες, την ποικιλία, τη διαδικασία αγορών τη συγκεκριμένη ημέρα αλλά και για τη διατήρηση του …budget σου σε λογικό πλαίσιο, ώστε να προχωρήσεις στις πιο έξυπνες Black Friday αγορές. 

Τα Public φροντίζουν να βρίσκονται στο πλευρό σου με κάθε τρόπο, προσφέροντας πάντοτε χαμηλές τιμές σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, για να μπορείς να απολαμβάνεις τη ζωή με τον δικό σου, ξεχωριστό τρόπο. Έτσι, και φέτος στη Black Friday, ο προορισμός που σε οδηγεί στις καλύτερες προσφορές είναι το Public και το public.gr!  

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις