Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Get into the Zone στο νέο Public @ Golden Hall!

Get into the Zone στο νέο Public @ Golden Hall!

Gamers όλου του κόσμου, ενωθείτε! Το νέο υπερκατάστημα Public στο Golden Hall αποκτά τη δική του Gaming Zone και σε βάζει… into the Zone!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και έχουμε ήδη και τον πρώτο καύσωνα! Τα σχολεία έχουν κλείσει, οι ρυθμοί πέφτουν και η καλοκαιρινή mentality αντικαθιστά τους φρενήρεις ρυθμούς του υπόλοιπου χρόνου. Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για… παιχνίδι! Αυτό το καλοκαίρι, όμως, μας φέρνει και κάτι καινούριο: το νέο υπερ-Public μέσα στο Golden Hall, το οποίο έχει επεκταθεί και πλέον εκτείνεται σε τρία επίπεδα και καταλαμβάνει επιφάνεια 3.200 τετραγωνικών μέτρων!

Πως σχετίζονται αυτά τα δύο, θα αναρωτηθείς. Μα… είναι απλό: το νέο Public @ Golden Hall διαθέτει, μεταξύ πολλών άλλων, μια περιοχή ειδικά αφιερωμένη στο gaming, την Gaming Zone! Χαράς ευαγγέλια, λοιπόν, για όλους τους gamers ανεξαρτήτως ηλικίας. Τώρα μπορείς να πας βόλτα στο Golden Hall και να… μπεις στη Ζώνη! Αν είσαι gamer, ξέρεις πολύ καλά για ποια “ζώνη” μιλάμε. Κάθε σοβαρός gamer έχει, έστω και για μια φορά στη ζωή του, μπει “in the zone”! Αν δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε, το “zone” είναι μια φάση στην οποία έχεις αφοσιωθεί τόσο πολύ σε κάποιο παιχνίδι, ώστε να παίζεις για ώρες (ενίοτε και για μέρες), χωρίς να καταλαβαίνεις το πέρασμα του χρόνου.

Το Gaming Zone στο νέο Public, βέβαια, δεν είναι κάποια υπερδιαστατική πύλη η οποία θα σε βγάλει σε κάποια ξεχωριστή φυσαλίδα χωρόχρονου, αλλά μια περιοχή ειδικά αφιερωμένη στο gaming, στα παιχνίδια, τις κονσόλες, τα gaming accessories, και το PC gaming. Εκεί μέσα θα βρεις τα stands γνωστών εταιρειών όπως η Razer και η Corsair, τμήματα αφιερωμένα στο PlayStation 5 της Sony, στα Xbox Series X/S της Microsoft, στο Switch της Nintendo, αλλά και στα παιχνίδια και τα περιφερειακά για PCs. Μπορείς να κάτσεις και να παίξεις παιχνίδια στα gaming PCs που υπάρχουν, να δοκιμάσεις gaming πληκτρολόγια, ποντίκια, μέχρι και gamingchairs, αλλά και gaming laptops και desktop PCs!

Εκτός από αυτά, στο νέο… hyper-Public θα βρεις και πολλές άλλες “περιοχές” για να κολλήσεις. Όπως για παράδειγμα τη νέα και τεράστια περιοχή του βιβλίου με το αναγνωστήριο, την KidsArea για τα παιδιά, τα πρωτοποριακά audio rooms με τα συστήματα της Samsung και της LG, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, αλλά και την περιοχή με τα βινύλια για τους φανατικούς του αναλογικού ήχου. Και για να μην ξεχνιόμαστε, επειδή μιλάμε για gaming, μην ξεχάσεις να περάσεις από το τμήμα με τις τηλεοράσεις, για να βρεις την καλύτερη τηλεόραση στην οποία θα συνδέσεις την κονσόλα σου και θα απολαύσεις το gaming, όπως πρέπει!

Χμμμ… τελικά, ίσως το νέο Public στο Golden Hall να μην απέχει και πολύ από αυτή την… υπερδιασταστική πύλη. Με τη νέα Gaming Zone, το μόνο που θα σε γλυτώσει από το να μείνεις εκεί μέσα για… πάντα είναι το ότι κάποια στιγμή το κατάστημα… κλείνει!

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις