Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Η Apple ετοιμάζει ένα “αυτόνομο” Apple Watch

Η Apple ετοιμάζει ένα “αυτόνομο” Apple Watch

Όπως όλα δείχνουν, η Apple φαίνεται να ετοιμάζει ένα νέο μοντέλο του Apple Watch το οποίο  δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο με iPhone του χρήστη

Το νέο, έξυπνο ρολόι της Apple θα μπορεί να συνδέεται απευθείας με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας LTE και ήδη η εταιρία φαίνεται να έχει ξεκινήσει τις επαφές της με παρόχους στις ΗΠΑ και την Ευρώπη έτσι ώστε να μπορέσει να κυκλοφορήσει την μέσα στο επόμενο έτος.

Με την αποσύνδεσή του από το iPhone, το Apple Watch θα επιτρέπει στους χρήστες να περιηγηθούν στο διαδίκτυο, να τσεκάρουν τα emails τους ακόμα και να κατεβάσουν τραγούδια όσο βρίσκονται στο δρόμο χωρίς να χρειάζεται να έχουν μαζί τους το iPhone τους.

Πάντως αυτή η είδηση έχει προκαλέσει ανησυχίες και προβληματισμούς σε πολλούς χρηστές, που αφορούν την διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ρολογιού.

Επίσης από τη μέρα που έχει κυκλοφορήσει το Apple Watch, η Apple δεν έχει δώσει νούμερα για τις πωλήσεις του παρά μόνο όταν ο Tim Cook είχε δηλώσει στους επενδυτές της εταιρίας πως είναι το smartwatch με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο. Τα νούμερα όμως της Strategy Analytics δείχνουν οτι την πρώτη θέση στην αγορά των wearables βρίσκεται η κινεζική Xiaomi και ακολουθεί η Fitbit και μετά βρίσκεται η Apple…

Για την ώρα η Apple δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με τις πληροφορίες αυτές και δεν πρόκειται να ανοίξει τα χαρτιά της μέχρι να έχει κάτι έτοιμο.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις