Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτό είναι το νέο BlackBerry Motion

BlackBerry Motion

Το νέο BlackBerry Motion παρουσιάστηκε κι επίσημα στο Dubai και πλέον το μυστήριο που υπήρχε για το πως θα είναι επιτέλους λύθηκε

Το BlackBerry Motion διαθέτει Full HD οθόνη 5.5 ιντσών και από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών μπορεί να θυμίζει το BlackBerry KEYone όμως δεν διαθέτει το κλασικό φυσικό πληκτρολόγιο που έχουμε συνηθίσει στα Blackberry κινητά.

Στο εσωτερικό του κρύβει τον 8πύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 625 καθώς και επεξεργαστή γραφικών (GPU) Adreno 506. Η διαθέσιμη μνήμη RAM είναι στα 4GB ενώ ο αποθηκευτικός του χώρος είναι στα 32GB με δυνατότητα επέκτασης με microSD κάρτα στα 2TB για να μπορεί να αποθηκεύει ο χρήστης τα αρχεία του αλλά και τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάει τόσο από την 12MP κάμερα που υπάρχει στο πίσω μέρος του αλλά και από την 8MP κάμερα που υπάρχει στο μπροστινό μέρος.

BlackBerry Motion

Αυτό που κάνει το BlackBerry Motion, εκτός φυσικά από όλα τα παραπάνω, είναι το γεγονός ότι μπορεί και αντέχει σε σκόνη και νερό μιας κι έχει πιστοποίηση IP67 αλλά και η μπαταρία του που είναι στα 4000mAh η οποία υπόσχεται πολλές ώρες αυτονομίας.

Τέλος το λειτουργικό του είναι το Android  7.1 Nougat το οποίο κάποια στιγμή αναμένεται να αναβαθμιστεί σε Android 8.0 Oreo.

Το νέο BlackBerry Motion αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχικά στις χώρες της Μέσης Ανατολής (γι’ αυτό το λόγο η εταιρία επέλεξε να το παρουσιάσει στο Dubai) σε τιμή κοντά στα €400.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις