Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αυτό είναι το νέο «φθηνό» iPhone της Apple!

Αυτό είναι το νέο «φθηνό» iPhone της Apple!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ – APPLE – IPHONE: Το νέο iPhone είναι ένας συνδυασμός του βασικού hardware του πρόσφατου iPhone 11 με στοιχεία από το παλαιότερο iPhone 8.

Η Apple παρουσίασε το νέο της οικονομικό μοντέλο, το iPhone SE, το οποίο ενσωματώνει πολλές από τις τεχνολογίες της τελευταίας σειράς (11) της εταιρίας, ωστόσο έχει και σημαντικές… περικοπές. Το νέο «φθηνό» iPhone θα είναι χωρίς Face ID.

Πρόκειται για την δεύτερη γενιά του μοντέλου SE, η οποία πλέον διαθέτει τον κορυφαίο επεξεργαστή A13 Bionic που έκανε το ντεμπούτο του στη σειρά iPhone 11. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά, το νέο iPhone SE διαθέτει μια οθόνη Retina HD των 4,7 ιντσών, η οποία είναι ικανή για αναπαραγωγή Dolby Vision και HDR10 playback, δυνατότητα εγγραφής 4K video και το Touch ID (δακτυλικό αποτύπωμα) που εξασφαλίζει την ασφάλεια της συσκευής ως προς τον χρήστη της.

Το iPhone SE περιλαμβάνει επίσης μια μονή πίσω κάμερα 12MP με τεχνολογία Smart HDR και μια μπροστινή κάμερα 7MP, και είναι ανθεκτικό στη σκόνη και στο νερό, σε βάθος ως και 1 μέτρο και για 30 λεπτά. Το νέο smartphone θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα – μαύρο, λευκό και κόκκινο.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις