Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPhone X!

iPhone X

H κινεζική ρυθμιστική αρχή αποκάλυψε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου iPhone X της Apple.

H Apple πριν δύο βδομάδες μας παρουσίασε το νέο iPhone X στο αμφιθέατρο Steves Jobs, όμως όπως συνηθίζει η εταιρία δεν μας έδωσε στοιχεία για την χωρητικότητα της μπαταρίας (σε μιλιαμπερώρια και όχι σε ώρες χρήσης) της συσκευής της αλλά και για την μνήμη RAM που θα έχει.

Σύμφωνα με την κινεζική ρυθμιστική αρχή, η μπαταρία του iPhone X θα είναι 2716 mAh πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι καλύτερη από αυτή του iPhone 8 Plus (2.675 mAh) και λίγο χειρότερη από του iPhone 7 Plus και iPhone 6 Plus (2.900 mAh και 2.915 mAh).

Επίσης η μνήμη RAM του iPhone X θα είναι 3GB ίδια δηλαδή μόνο με το iPhone 8 Plus και μεγαλύτερη από όλα τα υπόλοιπα μοντέλα που έχει κυκλοφορήσει η εταιρία μέχρι σήμερα.

Η Apple υποστηρίζει ότι παρά τη μικρότερη μπαταρία τους τα νέα iPhone 8, iPhone 8 Plus και φυσικά iPhone X θα έχουν καλύτερη αυτονομία αφού ο νέος επεξεργαστής τους μπορεί και κάνει καλύτερη διαχείριση πόρων συστήματος με αποτέλεσμα να έχουν περισσότερες ώρες λειτουργίας.

Τα νέα Phone 8, iPhone 8 Plus κυκλοφορούν στην Ελλάδα στις 29 Σεπτεμβρίου ενώ το iPhone X θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν στις 27 Οκτωβρίου οπότε θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα για να δούμε στην πράξη αν τελικά η αυτονομία των νέων συσκευών της Apple είναι όπως τα λέει η εταιρία…

https://www.youtube.com/watch?v=K4wEI5zhHB0&t=9s

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις