Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Δοκιμάζουμε τη νέα XFORCE FLEX της Rowenta και ιδού τα αποτελέσματα!

Δοκιμάζουμε τη νέα XFORCE FLEX της Rowenta και ιδού τα αποτελέσματα!

Ας μιλήσουμε για γενική καθαριότητα. Σήκωσε έπιπλα, βάλε σκούπα –κουράζομαι και μόνο στην ιδέα!

Ευτυχώς η τεχνολογία είναι με το μέρος μου! Η νέα επαναφορτιζόμενη σκούπα-στικ XFORCE FLEX της Rowenta είναι ο νέος μου σύμμαχος (το motto του λογοτύπου της Rowenta Enjoy Technology” δεν είναι καθόλου τυχαίο). Με κυρίαρχα χαρακτηριστικά της την ευελιξία, τη δύναμη και την αυτονομία και με πλήθος νέων στοιχείων πάει το καθάρισμα σε άλλη διάσταση!

Χάρη στην τεχνολογία Flex, δηλαδή τον ενσωματωμένο εύκαμπτο σωλήνα που κάνει το κοντάρι να «τσακίζει», σκουπίζω κάτω από χαμηλά έπιπλα έως και 4 φορές πιο μακριά, χωρίς να χρειάζεται να σκύψω και να καταπονήσω τη μέση μου. Αυτό όμως που με ενθουσιάζει είναι το φωτιζόμενο πέλμα της, που κυριολεκτικά δίνει φως και στα πιο σκοτεινά σημεία, εκεί που κρύβονται η σκόνη κι οι βρωμιές για να μη μου ξεφεύγει τίποτα.

Κι αφού τελειώσω με το πάτωμα, σειρά έχουν τα ψίχουλα στο τραπέζι και το ξεσκόνισμα των κομοδίνων. Αυτά θα γίνουν άνετα αποσπώντας το σκουπάκι, με τη θέση Stop & Go. Κοντάρι και πέλμα στέκονται μόνα τους –αλήθεια!– κι εγώ δεν χρειάζεται να σκεφτώ πού και πώς θα στερεώσω το υπόλοιπο σώμα της σκούπας. Απόλυτη εργονομία και άνεση!

Τώρα που είπα άνεση…η αποσπώμενη μπαταρία της XFORCE FLEX, ανάλογα το μοντέλο, φτάνει σε αυτονομία από 35 έως και 70 λεπτά. Ξέχνα πια τις τρύπες στον τοίχο, για να φορτίσεις τη σκούπα σου, η XFORCE FLEX της Rowenta  καταργεί την επιτοίχια βάση φόρτισης! Κι αν αγοράσεις μια εφεδρική μπαταρία –αξίζει, πίστεψέ με– τίποτα πια δεν θα μπορεί να σε περιορίσει στο σκούπισμα.

Επόμενος στόχος…τα χαλιά. Συνήθως χρειάζεται να βάλεις έξτρα δύναμη για να καθαρίσουν αποτελεσματικά σε βάθος. Η XFORCE FLEX  έχει λύση και γι’ αυτό: η κατοχυρωμένη σκανδάλη Boost, μου δίνει έξτρα ισχύ ακριβώς τη στιγμή που τη χρειάζομαι και για όσο τη χρειάζομαι, αποφεύγοντας έτσι να σπαταλάω άσκοπα τη δύναμη της μπαταρίας (και τη δική μου). Κι επειδή θέλω πάντα να έχω τον έλεγχο, η δικιά μου Rowenta XFORCE FLEX έχει και πίνακα ελέγχου Control Panel, για να βλέπω ποια βαθμίδα έχω επιλέξει και πόσο είναι το ποσοστό ενέργειας που απομένει στην μπαταρία.

Δεν πίστευα ότι μια σκούπα μπορεί να με κάνει ευτυχισμένη. Κι όμως! Με το πολύ-εργαλείο XFORCE FLEX σκουπίζω από το πάτωμα ως το ταβάνι και απολαμβάνουμε την τεχνολογία της Rowenta κι εγώ και… ο γάτος μου! Χάρη στο Animal Kit της σκούπας μου –τον νου σου! Δεν το έχουν όλα τα μοντέλα–  που απομακρύνει αποτελεσματικά με μία μηχανοκίνητη βούρτσα τις τρίχες από καναπέδες και ταπετσαρίες. Εγώ απολαμβάνω το σπίτι μου καθαρό κι ο γάτος τις ξάπλες του στον καναπέ ανενόχλητος.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις