Τεχνολογία

Η Apple κυκλοφορεί διορθωτικό update για το iOS 9

Λίγες μετά την κυκλοφορία του iOS 9 η Apple κυκλοφορεί update που διορθώνει μερικά μικρά (ευτυχώς) προβλήματα που μπορεί να αντιμετώπιζαν οι χρήστες iOS συσκευών.

Η νέα ενημέρωση iOS 9.0.1 διορθώνει το πρόβλημα με το ξυπνητήρι που μερικές φορές μπορεί να μην χτύπαγε, στο Safari και τις φωτογραφίες ένα πρόβλημα παραμόρφωσης των βίντεο όταν ο χρήστής έκανε pause καθώς και το σήμα του δικτύου που πολλές φορές χανόταν.
 
Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες iOS συσκευών και μπορεί να γίνει μέσα από το iTunes ή από το μενού των ρυθμίσεων της συσκευής.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Νέο AI μοντέλο της Anthropic εκβίασε μηχανικό: «Θα αποκαλύψω την εξωσυζυγική σου σχέση αν με αντικαταστήσεις»
Το ΑΙ μοντέλο Claude Opus 4 της επιχείρησε να εκβιάσει τους προγραμματιστές του, σε ποσοστό 84% ή και υψηλότερο, κατά τη διάρκεια δοκιμών σε διάφορα υποθετικά σενάρια
Λάπτοπ 12
Δύο νέες εφαρμογές από την Rakuten Viber είναι εδώ - Ανακοινώθηκαν το Viber Dating και το Viber Ads Manager
Πρόκειται για μία ασφαλή και ελεγχόμενη εμπειρία γνωριμιών εντός της εφαρμογής, και για μία αυτοδιαχειριζόμενη διαφημιστική πλατφόρμα σχεδιασμένη για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Viber