Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

H Apple παρουσιάζει σήμερα τους νέους υπολογιστές της!

H Apple παρουσιάζει σήμερα τους νέους υπολογιστές της!
Η Apple σε λίγες ώρες παρουσιάζει τους νέους  ανανεωμένουνς υπολογιστές της, MacBook Pro και iMac.
Μετά από 1 χρόνο, η Apple, σήμερα στις 20.00 ώρα Ελλάδος θα παρουσιάσει τους νέους της υπολογιστές με τι φήμες να έχουν φουντώσει και το διαδίκτυο να έχει ήδη μία εικόνα για το πως θα είναι ο νέος MacBook Pro μιας και η εταιρία από λάθος της διέρρευσε φωτογραφία του.
Οι εικόνες που διέρρευσαν ήταν κρυμμένες στο update macOS Sierra 10.12.1, που διέθεσε η εταιρία τη Δευτέρα και δείχνουν τα νέα MacBook Pro τα οποία στην πάνω πλευρά του πληκτρολογίου θα διαθέτουν μία OLED μπάρα αφής, η οποία θα αντικαταστήσει τα “F” πλήκτρα και θα έχει ενσωματωμένο τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID.
Εκτός από την νέα OLED μπάρα που θα ονομάζεται “Magic Toolbar”, σχεδιαστικά τα νέα MacBook Pro δεν έχουν αλλάξει εμφάνιση.
 
Εκτός από την νέα OLED οθόνη αφής, η Apple αναμένεται να προσθέσει στα νέα MacBook Pro θύρες USB-C και Thunderbolt 3 ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να δούμε ή μάλλον να μην δούμε συμβατικές θύρες USB όπως έγινε με την θύρα των ακουστικών στo iPhone 7
Τέλος εκτός από τα 2 MacBook Pro ((13″ και 15″), η Apple αναμένεται να ανακοινώσει και 13 ιντσών MacBook Air και ίσως τους νέους iMac.
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε