Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Ford δημιούργησε κούνια για μωρά!

Η Ford δημιούργησε κούνια για μωρά!

Μία βόλτα με το αυτοκίνητο κάνει τα μωρά να κοιμηθούν ευκολότερα και γι’ αυτό το λόγο η Ford δημιούργησε τις νέες κούνιες που μιμούνται την βόλτα αυτή

Για να μην χρειάζεται οι γονείς όποτε έχει αϋπνίες το μωρό τους να παίρνουν τους δρόμους με το αυτοκίνητο προκειμένου να κοιμηθεί, η Ford, δημιούργησε μια high-tech κούνια, η οποία θα διευκολύνει την ζωή των γονιών αλλά και τους ύπνους του μωρού.
Max Motor Dreams, όπως ονομάζεται η κούνια, μπορεί και μιμείται την αίσθηση που δίνει μια βόλτα με το αυτοκίνητο, κάνοντας μικρές δονήσεις και κινήσεις ενώ παράλληλα προσομοιώνει και το εφέ που κάνουν τα φώτα του δρόμου κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Μέσα από την ειδική εφαρμογή, μπορεί και καταγράφει τις κινήσεις του αυτοκινήτου όταν οδηγεί ο γονιός και στη συνέχεια μπορεί και τις προσομοιώνει στην κούνια έτσι ώστε το μωρό που έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο αυτοκίνητο με τους γονείς να μπορεί αν αισθάνεται το ίδιο άνετα και στην κούνια. 

Για την ώρα η κούνια αυτή είναι σε πειραματικό στάδιο και δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά όμως η Ford Ισπανίας αναμένεται να τη δώσει σε έναν τυχερό.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε