Η Microsoft επιστρέφει στα κινητά με εντυπωσιακή αναδιπλούμενη συσκευή!

Η Microsoft ετοιμάζει αντεπίθεση στα κινητά με αναδιπλούμενη συσκευή που κλείνει σαν βιβλίο!

Περισσότερες από δύο δεκαετίες είχε ο αμερικανικός κολοσσός να κυκλοφορήσει συσκευή που να είναι αποκλειστικά δικής του παραγωγής (είχε μεσολαβήσει το διάστημα της συνεργασίας της με την Nokia) και πλέον επανέρχεται δυναμικά!

Το Surface Duo είναι ένα αναδιπλούμενο κινητό το οποίο έχει μεν δύο οθόνες και «κλείνει» σαν βιβλίο, ωστόσο διαφέρει από το Galaxy Fold. Οι δυο οθόνες του κινητού της Microsoft είναι 5.6 ίντσες έκαστη, ενώ όταν προβάλλεται υλικό και στις δύο, εκτείνεται η θέαση στις 8.3 ίντσες.

Mάλιστα, η Microsoft, προκειμένου να μπει γερά στον ανταγωνισμό της mobile αγοράς, συνεργάστηκε με την Google ώστε να εξασφαλίσει την πρόσβαση και τις εφαρμογές του Play Store. Από την εταιρία ισχυρίζονται ότι οι κύριοι αντίπαλοί τους θα είναι η Samsung, η Apple και η Huawei.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Έρευνα σε βάρος του Instagram για τα προσωπικά δεδομένα μικρών παιδιών

Έρευνα σε βάρος του Instagram για τα προσωπικά δεδομένα μικρών παιδιών

Έρευνα εις βάρος του Instagram διεξάγεται στην Ευρώπη από την αρμόδια ρυθμιστική αρχή της Ιρλανδίας, σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων ανήλικων χρηστών, σύμφωνα με βρετανικά ... Διαβάστε περισσότερα
NASA: Χρηματοδοτεί τη Nokia για να στήσει δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη Σελήνη

NASA: Χρηματοδοτεί τη Nokia για να στήσει δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη Σελήνη

Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) θα χρηματοδοτήσει με 14,1 εκατομμύρια δολάρια την εταιρεία Nokia για να δημιουργήσει ένα δίκτυο επικοινωνιών κινητής τηλεφωνίας τέταρτης γενιάς (4G) ... Διαβάστε περισσότερα