Κωτσόβολος: Νέα υπηρεσία παράδοσης σε 24 ώρες

Στον Κωτσόβολο οι αγορές συνεχίζουν να πραγματοποιούνται εύκολα και πολύ γρήγορα.

Η ομάδα του Κωτσόβολου ανταποκρίθηκε άμεσα και επιτυχημένα στον εναλλακτικό τρόπο πληρωμής click away από την πρώτη στιγμή που εφαρμόστηκε η συγκεκριμένη μέθοδος αγοράς και παραλαβής.

Έτσι, ολοκληρώθηκαν πάνω από 150 χιλιάδες ραντεβού από τις 13/12/20 – 31/12/2020. Η ευελιξία που γιγαντώθηκε μέσα σε συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες, τη βοήθησε να πάει ένα βήμα πιο μπροστά, καθώς οι πελάτες μπορούν να κάνουν τις αγορές τους από το kotsovolos.gr και να παραλάβουν το προϊόν τους στην πόρτα τους ακόμα και την ίδια ημέρα για αγορές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 13:00 ή την επόμενη ημέρα για όλες τις υπόλοιπες αγορές.

Συμπληρωματικά, μπορούν οι πληρωμές να γίνουν κατά την παράδοση είτε με μετρητά, είτε με τη χρήση κάρτας σε POS, ανέπαφα και τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής.

Η διαδικασία είναι απλή, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία του click away, δηλαδή παραγγέλνοντας το προϊόν της επιλογής σας και η παράδοση μπορεί να γίνει εντός 24 ωρών στην πόλη που βρίσκεται το κατάστημα και υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν.

Επιπρόσθετα, εφόσον, η παραγγελία γίνει έως τις 13.00, η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα. Αξίζει να σημειωθεί πως η παράδοση εντός 24 ωρών έχει χρέωση μόνο €4,99. Οι τρόποι πληρωμής είναι με μετρητά ή κάρτα μέσω χρήσης POS που θα φέρει μαζί του ο μεταφορέας κατά την παράδοση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Έκθεση της Kaspersky για την εργασία από το σπίτι – Τι δείχνουν τα στοιχεία

Έκθεση της Kaspersky για την εργασία από το σπίτι – Τι δείχνουν τα στοιχεία

Στατιστικά στοιχεία της έκθεσης υπογραμμίζουν πώς η προοπτική της απομακρυσμένης εργασίας για τις γυναίκες στην τεχνολογία δεν συνάδει με την κοινωνική πρόοδο σε αυτήν τη ... Διαβάστε περισσότερα
Σύστημα τεχνητής νοημοσύνης «βρίσκει» από φωτογραφίες τί ψηφίζεις

Σύστημα τεχνητής νοημοσύνης «βρίσκει» από φωτογραφίες τί ψηφίζεις

Ένα «έξυπνο» σύστημα που βγάζει συμπεράσματα για τον πολιτικό προσανατολισμό ενός ανθρώπου, απλώς αναλύοντας φωτογραφίες του προσώπου του, δημιούργησε ένας ερευνητής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ των ... Διαβάστε περισσότερα