Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

O συνιδρυτής της Apple δεν σκοπεύει να αγοράσει το νέο iPhone X!

Steve Wozniac

Το νέο iPhone X δεν φαίνεται να έχει ενθουσιάσει το συνιδρυτή της Apple, Steve Wozniak, αφού δήλωσε σε συνέντευξη του ότι πιστεύει πως το iPhone 8 είναι μία καλύτερη επιλογή.

Σε συνέντευξή του, ο συνιδρυτής της Apple, Steve Wozniak, δήλωσε πως δεν θέλει να βιαστεί και να πάρει το iPhone X από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, μιας και θέλει πρώτα να δει ποια θα είναι η πορεία της νέας συσκευής της Apple.

Ένας από τους λόγους που δεν θέλει να πάρει ακόμα το iPhone X είναι η τεχνολογία FaceID δηλαδή το σύστημα αναγνώρισης προσώπου με το οποίο ξεκλειδώνει η συσκευή και ακόμα δεν έχει καταφέρει να τον πείσει αφού φοβάται ότι δεν θα λειτουργήσει όπως το έχει σχεδιάσει η Apple, πράγμα που θα μπορούσε προκαλούσε αρκετά προβλήματα.

Ο ίδιος για την ώρα είναι ευχαριστημένος με το iPhone 8 παρά το γεγονός οτι έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το iPhone 7 και το iPhone 6. Τέλος όσοι θέλουν να είναι από τους πρώτους που θα αποκτήσουν το νέο iPhone X θα πρέπει να μπουν στις λίστες με τις προπαραγγελίες που ανοίγουν στις 27 Οκτωβρίου (και στην Ελλάδα)

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις