Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

O Tim Cook ζητά από τους υπαλλήλους να μείνουν ενωμένοι μετά την εκλογή Τραμπ!

O Tim Cook ζητά από τους υπαλλήλους να μείνουν ενωμένοι μετά την εκλογή Τραμπ!

Σε επιστολή που έστειλε ο CEO της Apple, Tim Cook, μετά την εκλογή Τραμπ, ζητάει από τους υπαλλήλους να μείνουν ενωμένοι

Η εκλογή του Ντοναλντ Τραμπ όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει ανησυχία και στην Apple αφού στο παρελθόν ο Τραμπ είχε κάνει δηλώσεις για μποϊκοτάζ των προϊόντων της Apple όταν η εταιρία αρνήθηκε να συνεργαστεί με το FBI για να ξεκλειδώσει το iPhone 5c που ανήκε σε τρομοκράτη. Εκτός όμως από αυτό έχει υποσχεθεί ότι αν εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ (πράγμα που τελικά έγινε πραγματικότητα) θα αναγκάσει την Apple να κατασκευάζει τις συσκευές της στις ΗΠΑ και όχι σε άλλες χώρες.
Ο Tim Cook μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών, έστειλε μία επιστολή απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της εταιρίας και τους ζήτησες να είναι ενωμένοι και ότι η Apple είναι αφοσιωμένη στη διαφορετικότητα αφού διαθέτει μία ποικιλόμορφη ομάδα υπαλλήλων και υποστηρικτών από κάθε πλευρά υποψηφίων. 
Ανεξάρτητα με το ποιον υποψήφιο υποστήριξε ο καθένας ως άτομο, ο μόνος τρόπος να προχωρήσει η Apple είναι να προχωρήσουν όλοι μαζί.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε