Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα τα iPhone 15 και iPhone 15 Pro

Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα τα iPhone 15 και iPhone 15 Pro

Όπως κάθε Σεπτέμβριο, η Apple παρουσίασε τα νέα μοντέλα iPhone και το νέο iWatch. Για πρώτη φορά, τα νέα smartphones της εταιρίας θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα την ίδια μέρα με τις ΗΠΑ.

Ήδη, τα καταστήματα τεχνολογίες έχουν ξεκινήσει τις προ παραγγελίες για τα νέα iPhone. Και το μέγα ερώτημα είναι ποια θα είναι η τιμή των νέων μοντέλων του smartphone της Apple;

Ένα από τα καταστήματα που δέχονται ήδη προ παραγγελίες για το νέο iPhone είναι τα Public. Μοραία, κάτω από την ανάρτηση στο Facebook τέθηκε το ερώτημα για την τιμή.

Οι διαχειριστές της σελίδας του Public στο Facebook, απάντησαν:

Η τιμή του iPhone 15 θα ξεκινά από 979

Του iPhone 15 Plus από 1139

Του iPhone 15 Pro από 1239€ και του

iPhone 15 Pro Max από 1499€.

Όλα τα νέα iPhone θα έχουν φορτιστή USB-C, αφού η Apple υποχρεούται να συμμορφωθεί με την απόφαση της Κομισιόν για κοινούς φορτιστές.

Τα iPhone 15 Pro και Pro Plus θα έχουν πλαίσια τιτανίου και θα είναι πιο ανθεκτικά και πιο ελαφριά.

Τα δυο μοντέλα δεν θα έχουν το κουμπί σίγασης αλλά το «Action», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο του κινητού να εξατομικεύσουν την εμπειρία τους με το iPhone. Επίσης, και στα δυο μοντέλα έχουν αναβαθμιστεί οι κάμερες.

Τα νέα iPhone 15 και iPhone 15 Plus διαθέτουν στο πίσω μέρος γυαλί εμπλουτισμένο με χρώμα και ματ φινίρισμα, όπως και περίγραμμα.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν το Dynamic island.

Η ισχυρή κύρια κάμερα 48MP προσφέρει φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και μια νέα επιλογή 2x οπτικού zoom παρέχει στους χρήστες συνολικά τρία επίπεδα οπτικού zoom – σαν να έχουν, δηλαδή, μία τρίτη κάμερα.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις