Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Sony Xperia X Review

Sony Xperia X Review

Το νέο Xperia X της Sony είναι ένα smartphone για τους λάτρεις της φωτογραφίας και όχι μόνο

Η Sony με το Xperia X άλλαξε σελίδα στο κομμάτι των smartphones της εταιρίας και πλέον εκτός από όνομα στη σειρά η εταιρία προσθέτει νέες πτυχές έξυπνης τεχνολογίας σε συνδυασμό με την εξαιρετική κάμερα, την μπαταρία και φυσικά τον εργονομικό σχεδιασμό
Αυτό που παρατηρεί κάποιος που πιάνει για πρώτη φορά το Xperia X είναι η πολύ καλή κατασκευή του αλλά και το πόσο καλά “κάθεται” στο χέρι δίνοντας στο χρήστη μία αίσθηση σιγουριάς και όχι ότι μπορεί να του γλιστρήσει και να του πέσει όπως συμβαίνει με άλλες συσκευές της αγοράς.
 

Το #xperiax ηρθε στην Ελλαδα! @sonyxperiagr #epiko #tk #gadgets #smartphone #sony #follow #camera #view #athens #greece

A photo posted by Timos Kouremenos (@timkour) on

 
Όπως είναι λογικό το δυνατό χαρτί του Xperia X είναι η πολύ γρήγορη κάμερά που έχει στο πίσω μέρος του η οποία είναι στα 23MP και υπόσχεται ότι καμία από τις φωτογραφίες σας δεν θα είναι θολή και χωρίς εστίαση. Επίσης με την τεχνολογία Predictive Hybrid Autofocus στο Xperia X, η οποία δημιουργήθηκε σε στενή συνεργασία με τους τεχνικούς των φωτογραφικών μηχανών της σειράς a της Sony,  o χρήστης μπορεί απλά να επιλέξει το αντικείμενο που θέλει και στη συνέχεια η συσκευή μπορεί και προβλέπει την κίνηση του, ώστε αιχμαλωτίσει την κίνηση με τέλεια εστίαση.
Εκτός όμως από την κάμερα η μπαταρία του Xperia X (2620mAh) είναι ακόμα ένα πολύ δυνατό χαρακτηριστικό της συσκευής, μιας και προσφέρει πολύ καλή αυτονομία έως και 2 ημέρες χρήσης ενώ σε συνδυασμό με την τεχνολογία “adaptive charging”, η ζωή της μπαταρίας διαρκεί έως και δύο φορές περισσότερο. Για τους βιαστικούς, η Sony έχει φροντίσει το Xperia X με 10 λεπτά φόρτισης να μπορεί να αντέχει 5.5 ώρες. 

Σε γενικές γραμμές η συσκευή είναι πολύ γρήγορη στη χρήση της χωρίς να κολλάει (σε αυτό βοηθάει πολύ ο επεξεργαστής Qualcom Snapdragon 650 και 3GB μνήμη RAM), η 5 ιντσών Full HD οθόνη της είναι φωτεινή και με πολύ καλή αντίθεση που δεν κουράζει τα μάτια, ενώ το γεγονός ότι αντέχει το νερό την κάνει τον ιδανικό καλοκαιρινό ακόλουθο σύντροφο στην παραλία αλλά και στο γραφείο.

@timkour

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε