Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

TEDxAthens 2017 Live – Δείτε όλες τις ομιλίες

TEDxAthens 2017 Live – Δείτε όλες τις ομιλίες

Τα όρια, θέμα στο TEDxAthens 2017. Δείτε σε live streaming τις ομιλίες.

Διακεκριμένοι ομιλιτές του TEDxAtens 2017 θα μοιραστούν σήμερα τις προσωπικές τους ιστορίες, με κεντρικό θέμα τα όρια (Edge). Οι ομιλητές, μέσα από τις ιστορίες και τις διαδρομές τους, θα μοιραστούν με το κοινό τη δική τους πορεία αναζήτησης, μέσα στα όρια του αγνώστου.

Το TEDxAthens 2017 εξελίσσεται σε ένα σύγχρονο και διεθνές πολυσυνέδριο ιδεών, πολιτισμού κ τεχνολογίας. Παράλληλα με τις ομιλίες θα πραγματοποιηθούν workshops, performances σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Κέντρου Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, που αποτελεί και το βασικό χώρο του συνεδρίου, στον Πύργο Βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, που οποίος θα λειτουργήσει ως η δεύτερη “σκηνή” και στο TEDxAthens Lab, έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για workshops και συζητήσεις μεταξύ ομιλητών και συνέδρων στο Donors Lounge της ΕΛΣ.

Δείτε σε Live streaming τις ομιλίες.

 

Μπείτε στη σελίδα του TEDxAthens στο facebook και παρακολουθείστε όσα συμβαίνουν.

Οι σύνεδροι θα έχουν και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μοναδικά μουσικά δρώμενα και να απολαύσουν μια ιδιαίτερα γευστική εμπειρία φαγητού και ποτού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το σκηνικό θα συνθέσουν Έλληνες και ξένοι ομιλητές που έρχονται να μοιραστούν ιδιαίτερες εμπειρίες και ιστορίες ζωής, με σκοπό να γίνουν η αφορμή, αλλά και οι καταλύτες που χρειαζόμαστε για να ανακαλύψουμε τις διαφορετικές πτυχές του εαυτού μας και του κόσμου μέσα στον οποίο ζούμε.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε