Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Το Apple Watch 2 θα παρουσιαστεί μαζί με το iPhone 7;

Το Apple Watch 2 θα παρουσιαστεί μαζί με το iPhone 7;

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η Apple μαζί με το iPhone 7 θα παρουσιάσει και το νέο Apple Watch 2 το οποίο θα έχει πολλά νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες

 
Ο αναλυτής της KGI, Ming-Chi Kuo, υποστηρίζει ότι η Apple θα παρουσιάσει μέσα στο Σεπτέμβρη μαζί με το iPhone 7 και το Apple Watch 2 το οποίο εκτιμά οτι θα διαθέτει GPS, βαρόμετρο, αδιαβροχοποίηση καθώς και αναβαθμισμένο SoC για αυξημένη απόδοση.
Εκτιμήσεις του Kuo επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά του Apple Watch 2 το οποίο θα αναμένεται να διαθέτει αυτόνομο σύστημα GPS (όπως έχουν ήδη πολλά αθλητικά ρολόγια) το οποίο θα βοηθήσει τους χρήστες να παρακολουθήσουν την πορεία της άσκησης τους χωρίς να χρειάζονται να έχουν το iPhone μαζί τους.
Επίσης η αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής Workout αναμένεται να υποστηρίζει την παρακολούθηση της κολυμβητικής προπόνησης πράγμα που έχει κάνει πολλούς να υποστηρίζουν ότι το Apple Watch 2 θα αντέχει πολύ περισσότερο στο νερό.
Τέλος ο Kuo υποστηρίζει ότι μετά την κυκλοφορία του Apple Watch 2, η Apple θα ρίξει κι άλλο την τιμή του 1ου Apple Watch το οποίο θα έχει λίγο αναβαθμισμένα SoC για αύξηση της απόδοσης της CPU & GPU.
Φυσικά η Apple δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για τις αναλύσει του Kuo ούτε και πρόκειται να δηλώσει τίποτα μέχρι την επίσημη παρουσίαση της το Σεπτέμβριο.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε