Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Το Facebook ξεκινάει τις διαφημίσεις και στο Messenger!

Το Facebook ξεκινάει τις διαφημίσεις και στο Messenger!

Μετά τα βίντεο και το Instagram το Facebook δοκιμάζει τις διαφημίσεις και στο Facebook Messenger

Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχαν διάφορες φήμες που ήθελαν το Facebook να εμφανίζει διαφημίσεις και στο Facebook Messenger. Όπως φαίνεται οι φήμες βγαίνουν αληθινές μιας και το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο έχει ξεκινήσει (δοκιμαστικά) να εμφανίζει διαφημίσεις στο Messsenger σε χρήστες στην Αυστραλία και την Ταϊλάνδη.
Σύμφωνα με το Facebook, οι δοκιμές αυτές γίνονται για να βρει νέους τρόπους προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών στους χρήστες μέσα από την πλατφόρμα του Facebook Messenger. 
Παράλληλα το Facebook τονίζει ότι οι διαφημίσεις δεν θα εμφανίζονται στις συνομιλίες των μεταξύ των χρηστών, θα μπορούν να κάνουν απόκρυψης και αναφορά σε διαφημίσεις που δεν τους αρέσουν και από την πλευρά των επιχειρήσεων δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων σε κάποιον  χρήστη χωρίς εκείνος πρώτος να έχει ξεκινήσει τη συζήτηση μαζί τους.
Για την ώρα οι χρήστες ήδη μπορούν αν επικοινωνούν με τις επιχειρήσεις μέσα από το Messenger  με κάποιον εκπρόσωπο ή με κάποιο Messenger bot. Το γεγονός όμως ότι μία επιχείρηση θα μπορεί να βάζει τις διαφημίσεις της στο Messenger που έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρήστες  σίγουρα ανοίγει νέα κανάλια επικοινωνίας και προώθησης των υπηρεσιών ή των προϊόντων της.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε