Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Το iPhone 8 δεν θα έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων;

Το iPhone 8 δεν θα έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων;

Πολλά έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα για το νέο iPhone 8 όμως ότι δεν θα έχει καθόλου αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι η πρώτη φορά.

Φήμες θέλουν το νέο iPhone 8 που ετοιμάζει η Apple να μην διαθέτει καθόλου αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων μιας και εξαιτίας του σχεδιασμού δεν θα μπορεί να το τοποθετήσει τόσο εύκολα πάνω στην οθόνη αφού δεν θα υπάρχουν πλαστικά περιθώρια. 
 
Έτσι η Apple, δοκιμάζει τη νέα τεχνολογία “3D face scanning”, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώσουν το iPhone τους με τη σάρωση του προσώπου τους η οποία πλέον θα μπορεί να χρησιμοποιείται και για login σε διάφορα sites, επιβεβαίωση πληρωμών και ό,τι κάνει δηλαδή σήμερα ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.
Φυσικά οι φήμες αυτές δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν την εμφάνισή τους όμως είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται ότι δεν θα υπάρχει καθόλου Touch ID…
 
Η Apple όπως είναι λογικό δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο και όλα αναμένεται να λυθούν τον Σεπτέμβριο που ο Tim Cook θα παρουσιάσει το νέο τηλέφωνο της εταιρίας.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε