Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Tο MEGA cloud είναι γεγονός!

Tο MEGA cloud είναι γεγονός!

Η νέα Cloud υπηρεσία διαμοιρασμού αρχείων, του Kim Dotcom, είναι στον αέρα και προσφέρει 50GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο.

 
Ο ιδρυτής του Megaupload, Kim Dotcom, μετά το κλείσιμο του Megaupload από το FBI πριν από περίπου ένα χρόνο τον (Ιανουάριος 2012) κυκλοφόρησε μία νέα υπηρεσία αποθήκευσης και διαμοιρασμού αρχείων.
 
Η υπηρεσίας MEGA έχει βελτιωμένα χαρακτηριστικά κρυπτογράφησης και προσφέρει δωρεάν χώρο 50GB για όσους χρήστες θελήσουν να τη χρησιμοποιήσουν και εγγραφούν.
 
Ο δωρεάν χώρος που προσφέρει αυτή η υπηρεσία κατά πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με αυτόν που προσφέρουν οι υπόλοιπες cloud υπηρεσίες άλλων εταιρειών όπως είναι πχ το Dropboxπου προσφέρει 5GB και το SkyDrive που προσέφερε μέχρι σήμερα τον μεγαλύτερο ο οποίος ήταν 25GB.
 
Επίσης ο ιδρυτής του Megaupload προσπαθεί να ανακτήσει δεδομένα χρηστών που χάθηκαν από την παύση τού Megaupload, ενώ δήλωσε οτι όσοι χρήστες είχαν premium λογαριασμούς στο Megaupload θα έχουν και στη νέα υπηρεσία…
 
Η κυκλοφορία του νέου site του Kim Dotcom φυσικά άρχισε ήδη να ανησυχεί, τη μουσική και τη κινηματογραφική βιομηχανία και γι’ αυτό το λόγο δεν αποκλείεται να δούμε άμεσα πολλές έρευνες για την δραστηριότητα του από τις αρχές.
 
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε