Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Το PlayStation Store γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει!

Το PlayStation Store γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει!

Το PlayStation Store (PS Store) γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του, προσφέροντας σειρά από κορυφαίους τίτλους σε «εορταστική» τιμή. 

Δέκα χρόνια και συνεχίζει… να προσφέρει αμείωτα μοναδικές gaming συγκινήσεις. Το PS Store αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για ψηφιακό περιεχόμενο γύρω από τον συναρπαστικό κόσμο του PlayStation. Εκεί οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν πρώτοι τα μεγαλύτερα και καλύτερα παιχνίδια, συλλεκτικό περιεχόμενο και αποκλειστικά πρόσθετα παιχνιδιών.
Ο τρόπος είναι γνωστός χρόνια πλέον. Μέσω υπολογιστή, tablet ή smartphone μπορείτε εύκολα να αγοράσετε τα πιο πρόσφατα παιχνίδια και περιεχόμενο, όποτε θέλετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι σύνδεση στο Internet. Προχωρήστε σε προ παραγγελία για να είστε ήσυχοι. Αγοράστε τα καλύτερα παιχνίδια μόλις κυκλοφορήσουν στο PlayStation Store, πατώντας απλά το κουμπί “PRE-ORDER”. Επίσης, αν ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα αυτόματης λήψης, τα παιχνίδια που έχετε προπαραγγείλει θα αρχίσουν αυτόματα να κατεβαίνουν στο σύστημά σας για να τα παίξετε αμέσως.
Μπορείτε να προσθέσετε τις ψηφιακές σας αγορές στο Download Queue από οπουδήποτε, μέσω του PlayStation App ή του διαδικτυακού καταστήματος. Μόλις τις προσθέσετε, η κονσόλα σας θα ξεκινήσει αμέσως τη λήψη, ώστε να αρχίσετε το παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο σύντομα.
Με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του, οι παίκτες μπορούν να εξασφαλίσουν αγαπημένα παιχνίδια σε μειωμένη τιμή από τις 22 Μαρτίου έως και τις 5 Απριλίου 2017, εμπλουτίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη συλλογή τους.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε