Τεχνολογία

Το Twitter αγοράζει νέα διαφημιστική υπηρεσία!

Η Namo Media, εταιρεία εφαρμογών native advertising, φαίνεται πως είναι η νέα αγορά που έκανε το Twitter.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Twitter, μετά την απόκτηση της MoPub τον περασμένο Οκτώβριο,  το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, κάνει προσπάθειες για να προσθέσει διαφημίσεις οι οποίες θα μπορούν να ενσωματώνονται σε εφαρμογές (native ads) για να μπορέσει με αυτό τον τρόπο να δημιουργήσει μία λιγότερο παρεμβατική διαφημιστική εμπειρία στους χρήστες. 
 
Έτσι το Twitter την εξαγορά της Namo Media θα μπορεί πλέον να βελτιώσει, με τις Natve διαφημίσεις, την κατάσταση όσον αφορά στην οικονομική εκμετάλλευση των εφαρμογών για φορητές συσκευές για μαρκετίστες, app publishers και χρήστες. 
 
Η ομάδα της Namo Media δήλωσε ότι το native advertising αποτελεί μία ευκαιρία για δημιουργία καλύτερων user experiences, αύξηση εσόδων και δημιουργία μεγαλύτερου χώρου για διαφημίσεις.
 
Τέλος το Twitter θα συνεχίσει να δουλεύει πάνω στην ανάπτυξη καλύτερης πλατφόρμας native advertising για app developers με σκοπό τη συνέχιση της βελτίωσης του περιβάλλοντος των native ads.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα