Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

BOAK: Αυτοκίνητο κινείται ανάποδα στην αριστερή λωρίδα με μεγάλη ταχύτητα, δείτε βίντεο

BOAK: Αυτοκίνητο κινείται ανάποδα στην αριστερή λωρίδα με μεγάλη ταχύτητα, δείτε βίντεο

Δεν είναι πρωτοφανές αλλά όσες φορές συμβαίνει αποτελεί είδηση και προκαλεί τα ίδια ερωτήματα. Οι εικόνες στον ΒΟΑΚ εκτυλίχθηκαν την 25η Μαρτίου, με αυτοκίνητο να πηγαίνει ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο…

Είναι πρωί της 25ης Μαρτίου του 2023 στην Κρήτη και στον ΒΟΑΚ μια σειρά από οδηγοί αποφεύγουν το ατύχημα την τελευταία στιγμή. Αιτία ένα αυτοκίθνητο που κινείται ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο, με μεγάλη ταχύτητα και μάλιστα στην αριστερή λωρίδα. Ο οδηγός του, δεν έχει καταλάβει το λάθος που έχει κάνει και συνεχίζει. Στις 11:52 όπως φαίνεται στο βίντεο παρακάτω, περνάει δίπλα από το ΙΧ, ο οδηγός του οποίου καταγράφει τις εικόνες με το κινητό του τηλέφωνο. Ευτυχώς σε αυτή την περίπτωση δεν σημειώθηκε ατύχημα. Άγνωστο πως, το ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συνέχισε προς το Ρέθυμνο.

Το βίντεο από τον ΒΟΑΚ αναρτήθηκε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης με τη λεζάντα να γράφει: «Σε περίπτωση που αναρωτιέται κάποιος πως είναι η καθημερινότητα στον ΒΟΑΚ». Στον συγκεκριμένο αυτοκινητόδρομο της Κρήτης, σημειώνονται κάθε χρόνο δεκάδες τροχαία, που έφεραν στο προσκήνιο τις συζητήσεις για έργα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επίμαχο αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε λίγα μέτρα παρακάτω στον ΒΟΑΚ και μετά από χειρισμούς της τροχαίας ο κίνδυνος στο σημείο σταμάτησε να υπάρχει. Ήταν ακόμα μια φορά τους τελευταίους μήνες που ανθρώπινες ζωές κρέμονταν σε μία κλωστή.

Στον ΒΟΑΚ που εκτός από τις κακοτεχνίες στο δρόμο και τις διαβάσεις που κρύβουν κινδύνους, υπάρχουν και δεκάδες στάσεις λεωφορείων χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, τόσο για τους επιβάτες που περιμένουν όσο και για εκείνους που κατεβαίνουν από τα λεωφορεία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις