Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Click away: Αντιδράσεις από εμπόρους στην Ξάνθη

Click away: Αντιδράσεις από εμπόρους στην Ξάνθη
Intime Αρχείο

Το μέτρο του Click away προκαλεί αντιδράσεις ανάμεσα στον εμπορικό κόσμο της Ξάνθης. Ωστόσο, κάποιοι επιχειρηματίες της τοπικής κοινωνίας προετοιμάζονται για την νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στην αγορά.

Στο άκουσμα του Click away αρκετοί ήταν έμποροι της Ξάνθης εξέφρασαν την αντίθεσή τους, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για ένα άδικο μέτρο. Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του Νίκου Γρηγοριάδη, μέλους του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης, ο οποίος παρουσιάζεται ιδιαίτερα επικριτικός και καυστικός στο xantinea.gr για το  Click away: 

«Δηλαδή ανοίξαμε τα ελάχιστα εποχιακά ουσιαστικά για να αβαντάρουμε τα μάρκετ, ανοίγουμε τα βιβλιοπωλεία που πουλάνε παιχνίδια τα πιο πολλά τουλάχιστον με φυσική παρουσία και τα καταστήματα παιχνιδιών όπως και η υπόλοιπη λιανική θα δουλέψει click away με απειλή εξόντωσης άμα βάλουν πελάτη μέσα. Στα μάρκετ που πουλάνε παιχνίδια τι θα γίνει, θα τα πουλάνε με φυσική παρουσία φαντάζομαι», αναφέρει.

Click away: Κάποιοι προετοιμάζονται

Την ίδια στιγμή δεν είναι και λίγοι οι επιχειρηματίες της Ξάνθης, που διαβλέποντας άλλη προοπτική, ενημερώνουν ήδη το καταναλωτικό κοινό πως από τη Δευτέρα (14.12.2020) θα εξυπηρετούν μέσω Click away.

Υπενθυμίζεται ότι οι καταναλωτές θα μπορούν να πραγματοποιούν αγορές διαδικτυακά και τηλεφωνικά, ενώ στη συνέχεια θα μπορούν να επισκεφθούν το κατάστημα για να παραλάβουν την παραγγελία τους, χωρίς ωστόσο να τους επιτρέπεται η είσοδος μέσα σε αυτό.

Παράλληλα, επισημάνθηκε ότι για τη μετακίνηση των πολιτών θα γίνεται χρήση του κωδικού 2 στο 13033 ή μέσω της συμπλήρωσης σχετικής βεβαίωσης, ενώ θα πρέπει να έχει προηγηθεί ραντεβού με το κατάστημα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις