Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα

Δικηγόρος Λέσι: Έκλεβε μπουφάν και κουβέρτες για να ζεσταίνει τον μικρό Φοίβο – Θέλει να ζητήσει δημόσια συγνώμη

Δικηγόρος Λέσι: Έκλεβε μπουφάν και κουβέρτες για να ζεσταίνει τον μικρό Φοίβο – Θέλει να ζητήσει δημόσια συγνώμη

“Επί 18 μέρες είχε πάρει το παιδί του και είχε εξαφανιστεί. Ο κατηγορούμενος είναι ένας εξαίρετος πατέρας. Διαχωρίζω τη δολοφονία. Το λάθος ήταν που πήρε το παιδί μαζί”… είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του 33χρονου Λέσι, Σωκράτης Προβατάς.

Μιλώντας στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ο δικηγόρος αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον τρόπο που ζούσε ο μικρός Φοίβος μαζί με τον πατέρα του, τις 18 ημέρες της αρπαγής του.

Ο δικηγόρος είπε για τον 33χρονο: “Μάζευε πουλιά, έτρωγε το παιδί το κρέας και ο πατέρας τα κόκκαλα. Φρόντισε και έκλεψε τρία μπουφάν για να ντύσει το παιδί του να μην κρυώνει. Έκλεψε κουβέρτες για να σκεπάζει το παιδί του. Άναψε φωτιά για να έχει θέρμανση το παιδί του. Το νερό που βρήκε σε μια πηγή, το περνούσε από πετσέτα για να φύγουν όλα τα μικρόβια και να πιει καθαρό νερό το παιδί. Στο τέλος, το παιδί ζήτησε να δει τηλεόραση και διέρρηξε ένα σπίτι για να πάρει τηλεόραση για να δει το παιδί του”.

Ο δικηγόρος είπε ότι ο 33χρονος επιθυμεί να ζητήσει δημόσια συγνώμη…

“Έχω προσωπική άποψη ότι απέναντί μου είναι ειλικρινής. Έχω προσωπική άποψη ότι είναι μετναιωμένος και οτι δεν έχει καταλάβει πώς έφτασε στο σημείο αυτό. Το ποινικό παρελθόν του είναι λευκό. Υπάρχει μία σύλληψη επειδή είχε ένα μαχαιρι μέσα στο αμάξι. Και επειδή είναι αγρότης το είχε… Αν το μαχαίρι αυτό το είχε Έλληνας, δε θα είχε καμία παραπομπή περιττό να σας πω” είπε ο Σωκράτης Προβατάς.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε