Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Εύβοια: Άνοιξε την πόρτα και βρήκε τον άντρα της κρεμασμένο – Ο σπαραγμός της γυναίκας συγκλόνισε τη γειτονιά!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η υπόθεση συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, που προσπαθεί να συμπαρασταθεί στο δράμα της γυναίκας

Όλα έγιναν σε χωριό της περιοχής των Ψαχνών. Ήταν χθες το μεσημέρι (03-08-2014) όταν η γυναίκα άρχισε να ψάχνει τον σύζυγό της, που έλειπε από το πρωί. Ο άντρας δεν απαντούσε στις αλλεπάλληλες κλήσεις στο κινητό του τηλέφωνο και έτσι η σύζυγός του, άρχισε να ψάχνει στη γειτονιά και να ρωτάει κατοίκους της περιοχής, που όμως δεν τον είχαν δει.

Το μεσημέρι έμελλε να ζήσει μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής της. Η γυναίκα πήγε στην αποθήκη και όταν άνοιξε την πόρτα ”πάγωσε”. Ο άντρας ήταν νεκρός, κρεμασμένος από το ταβάνι.

Τις φωνές της γυναίκας άκουσαν οι γείτονες και αμέσως πήγαν στο σημείο για να βοηθήσουν. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Ψαχνών και στην συνέχεια στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου οι γιατροί διέγνωσαν τον θάνατο του.

Από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Οι λόγοι της αυτοκτονίας δεν έχουν αποσαφηνιστεί, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα του αυτόχειρα, στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον έσπρωξαν στο να θέσει τέλος στη ζωή του.

Πηγή: evianews.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη: Εφιάλτης στην πισίνα – Επανέφεραν στη ζωή 17χρονο παιδί που κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα!

Εύβοια: Ο καπνός που άρχισε να βγαίνει από το καπό του αυτοκινήτου λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή – Φωτό και βίντεο!


Σύρος: Το ατύχημα της Χαρούλας Αλεξίου – Η στιγμή που πέφτει στη σκηνή που τραγουδούσε (Φωτό και βίντεο)!

Τρίκαλα: Έμαθε τα χρήματα που θα πληρώσει για τον ΕΝΦΙΑ και του ήρθε ταμπλάς – Έξω φρενών οι αγρότες σε χωριά του νομού!

Αχαϊα: Χαμός με χαστούκια και φωνές σε παραλία – Το χέρι του πήγε σε σημείο που δεν έπρεπε!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε