Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Εύβοια: Ατιμώρητος και… τοπικός ήρωας ο ταβερνιάρης που σκότωσε με καρέκλα την αδέσποτη σκυλίτσα (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από eviazoom
ΦΩΤΟ από eviazoom

Μπορεί στους περισσότερους αυτή η εικόνα να προκαλεί αποτροπιασμό, όμως υπάρχουν και εκείνοι που όχι μόνο δεν ενοχλούνται αλλά υπερασπίζονται με πάθος εκείνον που την προκάλεσε…

Και όμως! Υπάρχουν άνθρωποι στα Νέα Στύρα που υπερασπίζονται με πάθος τον ιδιοκτήτη ταβέρνας, που σκότωσε με καρέκλα την μικρή σκυλίτσα, πριν 15 μέρες περίπου.

Σύμφωνα με την καταγγελία της προέδρου Ζωόφιλου και Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλκίδας προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο δράστης που δολοφόνησε τη μικρή Μάγκυ έξω από την ταβέρνα του στα Νέα Στύρα, παραμένει ατιμώρητος και συγκαλύπτεται απο κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι μάλιστα τον έχουν κάτι “τοπικό ήρωα” και υπερασπίζονται με κάθε τρόπο την αποτρόπαια πράξη του.

Μάλιστα, στην καταγγελία αναφέρεται, ότι απειλούν τους φιλόζωους και μέσω των κοινωνικών δικτύων έχουν ομολογήσει ότι έχουν προβεί και οι ίδιοι σε παρόμοιες ενέργειες κατά των αδέσποτων. Δείτε την επιστολή-καταγγελία που εστάλη στον Εισαγγελέα του Άρειου Πάγου…
ΦΩΤΟ από eviazoom

Το χρονικό της υπόθεσης που συντάραξε τη χώρα

Η κτηνωδία εκτυλίχθηκε την Πέμπτη, 17 Ιουλίου το βράδυ, στο λιμάνι Νέων Στύρων στη Νότια Εύβοια, με δράστη τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας “Ψησταριά ο Κώστας”, ο οποίος αφού δελέασε με ένα κόκκαλο ένα θηλυκό κουταβάκι, μόλις 3,5 μηνών, στη συνέχεια το χτύπησε στο κεφάλι με ξύλινη καρέκλα, παραμορφώνοντας όλο του το κρανίο.

Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν άμεσα την αστυνομία, η οποία όμως δήλωσε ότι η περιοχή εκείνη ανήκει στην δικαιοδοσία του Λιμεναρχείου Νέων Στύρων Εύβοιας.

Ζητώντας εξηγήσεις από το δράστη για την αποτρόπαιη αυτή πράξη του, αυτός αρκέστηκε να πει ότι «τον είχε σκοτίσει που το έβλεπε τόσο καιρό να κυκλοφορεί μπροστά στην ταβέρνα του και ότι βαρέθηκε να το κλωτσάει».

Μέσα σε λίγη ώρα έφθασαν στο σημείο ένας άνδρας και μια γυναίκα από το Λιμεναρχείο, αλλά ήδη ο δράστης είχε διαφύγει….

Πηγή: EviaZoom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Δωδεκάνησα: Επεισόδια με τουρίστες από την πτώχευση τουριστικού πρακτορείου – ”Φέσι” 3εκ.€ σε ξενοδόχους – Ανυπολόγιστα προβλήματα στον τουρισμό!

Κρήτη: Οι αδυναμίες του 35άρη πρωθυπουργού – Το δωμάτιο των 40€ και η… ποπ σταρ γυναίκα του (Φωτό)!

Βόλος: Συγκίνηση για τον θάνατο ενός ακούραστου εργάτη – Έπαθε ανακοπή λίγο πριν μπει στο χειρουργείο!

Ηράκλειο: Ο μεγάλος έρωτας της κόρης του Γιώργου Παπανδρέου – Η ζωή της κόρης του πρώην πρωθυπουργού (Φωτό)!

Ηλεία: Πήγε να ταϊσει τον σκύλο της και έπεσε από το μπαλκόνι – Απίστευτη ατυχία για την ιδιοκτήτρια του σπιτιού!

Σποράδες: Στα σαγόνια του βλάχου – Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο των social media!

Ρόδος: Το ροζ βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου – Υπεύθυνοι μπαρ προτρέπουν γυναίκες να κάνουν στοματικό έρωτα (Φωτό)!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε