Τοπικά Νέα

Φρίκη στα Χανιά με πτώμα – Πριν από αρκετούς μήνες ο θάνατός του

Ένα μακάβριο θέαμα αντίκρισε σήμερα ένας κτηνοτρόφος στην περιοχή Μεγάλα Χωράφια των Χανίων, όταν σε ρέμα κοντά στην θάλασσα εντόπισε ένα πτώμα σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης.

Σύμφωνα με την αυτοψία που πραγματοποίησε στο χώρο ο ιατροδικαστής Χανίων η σορός ήταν σε πλήρη αποσύνθεση και εκτιμάται πως ανήκει σε άντρα αλλοδαπό ηλικίας απο 25 έως 40 ετών,ο θάνατος του οποίου επήλθε πριν από αρκετούς μήνες, αλλά περισσότερα στοιχεία θα δοθούν απο την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κρήτης όταν ολοκληρωθεί η νεκροψία – νεκροτομή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξάνθη: Απανθρακωμένο πτώμα γυναίκας σε πυλωτή πολυκατοικίας!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα