Τρίτη, 7 Μαΐ
26oC Αθήνα

Γκλέτσος: Θα μπούμε στα Σκόπια και θα τους συλλάβουμε εμείς! Θα κάνουμε μήνυση για τα επεισόδια στην Ειδομένη! ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Βλέπουμε Σκοπιανούς, άκουσον άκουσον, να επιχειρούν με όπλα εντός ελληνικού εδάφους! Από το έδαφός τους πυροβολούσαν προς την Ελλάδα. Αυτό λοιπόν εμείς λέμε ότι είναι απαράδεκτο και δε θα αφήσουμε να ξανασυμβεί… Η πολιτική της σφαλιάρας των τελευταίων 40 χρόνων πρέπει να σταματήσει!”

Αυτά είπε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος στο LiveNews, μιλώντας για τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στην Ειδομένη, αποκαλύπτοντας ότι θα γίνει μήνυση για το συμβάν και συγκεκριμένα για τους Σκοπιανούς που πυροβολούσαν προς τη μεριά της Ελλάδας.

“Εμείς θα κάνουμε μήνυση και σύμφωνα με το ελληνικό σύνταγμα, θα πρέπει οι κύριοι αυτοί, να εκδοθούν στην Ελλάδα για να δικαστούν και… εάν ξανασυμβεί θα μπούμε μέσα! Και θα τους συλλάβουμε εμείς!” είπε.

Σε ερώτηση του Νίκου Ευαγγελάτου για το αν αυτό θα γίνει σε σκοπιανό έδαφος, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε: “Σε όποιο έδαφος… εάν πατήσουν μέσα θα τους κυνηγήσουμε όπου κι αν πάνε! Δε θα κατασκηνώσουμε (στην Ειδομένη) αλλά εάν ξανασυμβεί θα πάμε και θα τους πιάσουμε! Δε θα πάρω όπλο, με τα χέρια μου!

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε