Δευτέρα, 17 Ιουν.
32oC Αθήνα

Ηράκλειο: Αυτοκτονία επιχειρηματία σε πάρκινγκ – Τον βρήκαν σε μια λίμνη αίματος!

ΦΩΤΟ από prismanews.gr
ΦΩΤΟ από prismanews.gr

O νεαρός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός στο πάρκινγκ εταιρείας τροφίμων του Ηρακλείου – Ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία ο αυτόχειρας… (ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ)

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 08:30 το πρωί στις αστυνομικές αρχές καθώς στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου κοντά στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής βρέθηκε το πτώμα ενός άνδρα.

Στον προαύλιο χώρο εταιρείας τροφίμων, μέσα στο πάρκινγκ, εντοπίστηκε νεκρός ένας άνδρας έχοντας δίπλα του το όπλο που του έκοψε το νήμα της ζωής. Πρόκειται για 48χρονο επιχειρηματία, ιδιαίτερα γνωστό στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr, ο αυτόχειρας, με μία … νοικοκυρεμένη επιχείρηση, έπεσε θύμα της οικονομικής κρίσης. Λόγω έλλειψης ρευστότητας χρεώθηκε στις τράπεζες και το τελευταίο διάστημα η επιχείρησή του δεν πήγαινε καλά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να έχει τραπεζική χρηματοδότηση.

Ο αυτόχειρας ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά. Οι γονείς του σε κατάσταση σοκ βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας σήμερα το πρωί, όπως και πολλοί από τους υπαλλήλους του. Δείτε φωτογραφίες από το σημείο…

Στο σημείο του τραγικού συμβάντος έσπευσε άμεσα ο ιατροδικαστής για την αυτοψία, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τη νεκροψία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα: Τραγωδία στο λιμάνι – Πνίγηκε μέσα στο αυτοκίνητό του!

Αγρίνιο: Άγρια επίθεση σε στέλεχος της Χρυσής Αυγής – ”Με κυνηγούσαν με μαχαίρια και κατσαβίδια”!

Ηλεία: Να γιατί δεν πρέπει να καπνίζει κανείς την ώρα που βάζει βενζίνη…


Αχαϊα: Το συγκλονιστικό γράμμα μητέρας στο παιδί της, που έχει συγκινήσει τους χρήστες του διαδικτύου!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε