Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξενοδόχοι ξεσπούν για το εξοχικό του Λιάπη: “Κάποιοι δεν ελέγχθηκαν κι εμάς μας μετρούσαν και τον πόντο!”

ΦΩΤΟ από το LamiaStar
ΦΩΤΟ από το LamiaStar

Μετά τη γενική οργή για το σαλέ του Μιχάλη Λιάπη, έρχεται το ξέσπασμα των επαγγελματιών ξενοδόχων που πέρασαν από τεράστια γραφειοκρατία για να πάρουν χρήματα από την ΕΕ, σε αντίθεση με τα όσα φαίνεται να έγιναν στην περίπτωση Λιάπη.

“Είναι τρομερή η γραφειοκρατία” λέει ένας από αυτούς στο LamiaStar και διευκρινίζει ότι… φυσικά πήγαν να τον ελέγξουν μετά, αφού πήρε τα χρήματα, για να διαπιστώσουν οι αρμόδιοι ότι όντως, έφτιαξε ξενώνα και όχι εξοχικό!

“Υπήρχε έλεγχος και προσωπικός αλλά και περνούσαν χωρίς να ξέρω. Ξαναελέγχθηκα πάλι στην 5ετία. Αν το λειτουργώ το κατάλυμα. Με μια σειρά, ένα πακέτο χαρτιών”.

Για το πόσο δύσκολο είναι να ενταχθεί κάποιος σε συγχρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε πρόγραμμα και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά, αλλά και για τους αυστηρούς ελέγχους που δέχονται από τις δημόσιες υπηρεσίες μίλησαν στο Star και άλλοι επιχειρηματίες που εντάχθηκαν σε προγράμματα του Γ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.

Κανείς από αυτούς, δεν κρύβει την οργή του, για τα όσα ακούστηκαν για το σπίτι του Μιχάλη Λιάπη στην Ευρυτανία,
το οποίο φέρεται να έγινε με χρήματα από κάποιο ανάλογο επιχειρησιακό πρόγραμμα, την στιγμή που οι ίδιοι ταλαιπωρήθηκαν τόσο πολύ με τη γραφειοκρατία…

“Είναι μία αδικία. Κάποιοι πήραν χρήματα τα οποία δεν τα χρησιμοποίησαν για το σκοπό που τα πήραν. Και αν αληθεύει (η ιστορία Λιάπη) πιστεύω πως δεν είναι και ο μόνος” λέει κάποιος από αυτούς.

“Απορώ πώς κάποιοι πολιτικοί σήμερα, δεν ελέχθηκαν… Εμείς μετράγαμε και τον πόντο μας όταν έγινε ο τελευταίος έλεγχος για την τελική δόση! Μας μετρούσαν τους τοίχους αν θα ξέφευγε έστω και ένας πόντος” λέει κάποιος άλλος, ενώ ένας τρίτος, διευκρινίζει:

“Υπήρχαν έλεγχοι τακτικοί. Κάθε φορά που καταθέταμε τα τιμολόγια για να πάρουμε την επιδότηση, ερχόντουσαν και οι έλεγχοι…”

Δείτε το βίντεο του LamiaStar:

Διαβάστε ακόμα:

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ξενώνα Λιάπη και για το σπίτι Καμμένου

Ευρυτανία: Ποιος… πασίγνωστος τουρίστας φιλοξενήθηκε στον ξενώνα του Μιχάλη Λιάπη; Δείτε την απάντηση με εικόνα!

Και τώρα θα κρυφτεί στον… ξενώνα; Η Κομισιόν ζητά από τον Λιάπη να επιστρέψει τα χρήματα της επιδότησης!

Εδώ ξενώνας, εκεί ξενώνας, πού είναι ο ξενώνας; – Νέα στοιχεία για το σαλέ του Λιάπη

“Ποιος ξενώνας; Αυτό είναι το σαλέ του Λιάπη” λένε οι κάτοικοι – “Φάντασμα” και στον τουριστικό οδηγό – Τι λέει ο αδερφός του πρώην υπουργού

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε