Τρίτη, 21 Μαΐ
28oC Αθήνα

Κρήτη: ”Ξύπνησε” και μίλησε η Αμερικανίδα τουρίστρια που τραυματίστηκε στην Σαντορίνη από αυτοσχέδιο βαρελότο – Δάκρυα χαράς από τον σύζυγό της!

ΦΩΤΟ από NBC
ΦΩΤΟ από NBC

Ευχάριστα νέα από το Βενιζέλειο νοσοκομείο – Η άτυχη γυναίκα αποσωληνώθηκε και είπε τις πρώτες κουβέντες μετά την απίστευτη περιπέτεια που έζησε στην Οία

Καλά είναι τα νέα για την 51χρονη Αμερικανίδα που τραυματίστηκε σοβαρά στη Σαντορίνη, τη βραδιά της Ανάστασης, όταν πάνω της έπεσαν βεγγαλικά. Η γυναίκα που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Βενιζελείου, αποσωληνώθηκε και σύμφωνα με το cretalive.gr, διαπιστώθηκε πως έχει επαφή με το περιβάλλον και μιλάει.

Η εξέλιξη αυτή εκτιμάται ως θετική, ωστόσο οι γιατροί τηρούν στάση αναμονής καθώς η κατάσταση της υγείας της είναι ιδιαιτέρως εύθραυστη.


Η 50χρονη γυναίκα έχει υποστεί ρήξη παχέος εντέρου, με διάτρηση και περιτονίτιδα και για το λόγο αυτό έχει υποβληθεί σε επέμβαση, που κρίθηκε επιτυχής.

Χαρακτηριστικό είναι πως τα τραύματά της δεν προήλθαν από το ωστικό κύμα, αλλά από θραύσματα, καθώς βρέθηκαν μέσα της κομμάτια αλουμινίου, που περιείχε ο αυτοσχέδιος μηχανισμός που εξερράγη.

Ο χειρουργός που την επιβλέπει, κ. Μανούσος Χριστοδουλάκης, ήταν αποκαλυπτικός, όσον αφορά στα τραύματα της γυναίκας: «Αυτό που την χτύπησε ήταν τόσο ισχυρό, που τρύπησε το γλουτό της, τη μέση και θραύσματα έφτασαν να διαπεράσουν μέχρι και το παχύ έντερο. Δεν βλέπουμε συχνά τέτοιους τραυματισμούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Κρήτη: Θρίλερ με βύθιση φορτηγού πλοίου – Τρεις οι αγνοούμενοι σε μια περιοχή που σαρώνουν οι ισχυροί άνεμοι!

Θεσσαλονίκη: Βρήκε τον πεθερό του νεκρό σε πηγάδι – Η τραγωδία που συγκλονίζει τα Λαγκαδίκια!

Κρήτη: Συγκλονίζει η μάχη της γυναίκας που ”βούτηξε” από τα τείχη του Ηρακλείου – Η έκκληση φίλων και συγγενών για βοήθεια!

Αλεξανδρούπολη: Η μεγάλη απάτη με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Ηλεία: Νέες καταθέσεις για τις φονικές πυρκαγιές του 2007 – Τα τελευταία λόγια των θυμάτων σε συγγενείς τους!

Κέρκυρα: Η στιγμή που ο Σταύρος Θεοδωράκης ψωνίζει μπανάνες και άλλα φρούτα σε μανάβικο – Δείτε φωτό!

Τύρναβος: Διάβασε το Ευαγγέλιο στα βλάχικα και έγινε χαμός – Έμπλεξε ο ιερέας που έδωσε τη σχετική άδεια!

Τρίκαλα: Οι φωτογραφίες της εντυπωσιακής Ειρήνης που ”αναστατώνουν” το facebook – Δείτε αυτή που ανέβασε η χορεύτρια το Πάσχα!

Λαμία: Η σκυλίτσα που δάγκωσε γυναίκα και προκάλεσε πανικό σε μια ολόκληρη γειτονιά – Δείτε φωτό!


Θεσσαλονίκη: Πάρτε μια γεύση από το κρουαζιερόπλοιο ”Luis Cristal” που έφερε στην πόλη 500 τουρίστες – Φωτό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε