Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Καλλονές για ακριβά πορτοφόλια – Έφταναν αεροπορικώς από την Αθήνα έναντι 12.000€!

ΦΩΤΟ από flashnews.gr
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Οι γυναίκες είχαν αναθέσει τις σχετικές διαπραγματεύσεις σε γραφείο με έδρα τα Χανιά – Το κουβάρι των αποκαλύψεων άρχισε να ξετυλίγεται πριν από λίγες ώρες…

Εμπορεύονταν… πόρνες πολυτελείας μέσω διαδικτύου, σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, για γερά πορτοφόλια. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα με αγγελία πρωωθούσε γυναίκες έναντι αδρότατης αμοιβής σε πελάτες που είχαν οικονομική επιφάνεια.

Αστυνομικοί της ασφάλειας Χανίων εντόπισαν την αγγελία και επικοινώνησαν με τον ιστότοπο. Σύμφωνα με το flashnews.gr, οι αστυνομικοί, μιλώντας με μια 35χρονη Γεωργιανή η οποία φέρεται να ήταν συνεργάτιδα, προσποιήθηκαν τους επιχειρηματίες και έκλεισαν ραντεβού στα Χανιά με κοπέλες που θα έφταναν αεροπορικώς.

Η αμοιβή για συνεύρεση με τις δυο κοπέλες για 48 ώρες άγγιζε το… απλησίαστο ποσό των 12.000 ευρώ! Επιπλέον οι “επιχειρηματίες” έπρεπε να πληρώσουν έξτρα 1.000 ευρώ για τα αεροπορικά έξοδα. Το ραντεβού κλείστηκε και έτσι το βράδυ έφτασαν στο αεροδρόμιο Χανίων οι κοπέλες.

Οι αστυνομικοί που υποδύονταν του πελάτες τις παρέλαβαν και τις οδήγησαν σε μια βίλα όπου τους έδωσαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και στη συνέχεια προχώρησαν σε συλλήψεις. Επιπλέον συνελήφθη και η γυναίκα που είχε ηγετικό ρόλο και ωθούσε στην πορνεία τις νεαρές κοπέλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Σέρρες: Προφυλακιστέοι 6 σωφρονιστικοί υπάλληλοι για τα βασανιστήρια και τον θάνατο του Ιλία Καρέλι – Τι είπαν στις μαραθώνιες απολογίες τους…

Λαμία: Στο εδώλιο ξανά ο Κορκονέας για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου – ”Φρούριο” το εφετείο με κάγκελα και πάνοπλους αστυνομικούς!

Ηλεία: Σάλος από τη σύλληψη αρθρογράφου μετά από μήνυση πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Η σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε