Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Κρήτη: Βουτιές στο απέραντο γαλάζιο – Γνωρίστε την άγνωστη παραλία μια ανάσα από το Ηράκλειο (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από creteplus.gr
ΦΩΤΟ από creteplus.gr

Μια από τις πλέον άγνωστες παραλίες της περιοχής βρίσκεται ανάμεσα στην Αγία Πελαγία και στη Λυγαριά

Μια παραλία, που μπορεί κανείς να επισκεφθεί μέσα σε λίγα λεπτά, φεύγοντας από το Ηρακλειο, είναι αυτή της “Ντιάνας” στην Αγία Πελαγία. Η Αγία Πελαγία βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα δυτικά του Ηρακλείου και παίρνει το όνομα της από το σπουδαίο μοναστήρι που λειτουργούσε παλιότερα.

Στην περιοχή σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα “Πατρίς” σχηματίζονται πολλοί μικροί κολπίσκοι με όμορφες παραλίες, οι οποίες έχουν ανατολικό προσανατολισμό και γι’ αυτό το λόγο έχουν σπάνια κύμα. Προτιμώνται ιδιαίτερα από τους ντόπιους, όταν τα μελτέμια αφρίζουν το Αιγαίο το καλοκαίρι.

Μια από τις πλέον άγνωστες παραλίες της περιοχής βρίσκεται ανάμεσα στην Αγία Πελαγία και στη Λυγαριά, κάτω από το ξενοδοχείο Ντιάνα. Την παραλία που έχει βότσαλο και πολύ ωραίο βυθό μπορείτε να την εντοπίσετε είτε κολυμπώντας 5 λεπτά από την κεντρική παραλία της Αγίας Πελαγίας (Σούδα) προς τα ανατολικά, είτε πιο απλά μέσα από το ξενοδοχείο.
ΦΩΤΟ από creteplus.gr
Πηγή: Εφημερίδα Πατρίς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σπάρτη: Ασύλληπτη τραγωδία με συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους – Δύο νεκροί στο αεροπορικό δυστύχημα που έγινε κατά τη διάρκεια της απογείωσης!

Καρδίτσα: Έτσι σκοτώθηκε ο νονός στο γλέντι μετά τη βάπτιση – Αποκαλύψεις για την τραγωδία που βύθισε στο πένθος Κρήτη και Θεσσαλία!

Μαγνησία: Σπαραγμός στην εθνική οδό για τις δύο αδερφές και το φίλο τους που σκοτώθηκαν σε τροχαίο – Δείτε φωτό και βίντεο!

Κρήτη: Αυτοκτονία στις καλοκαιρινές διακοπές – ”Πάγωσε” η καμαριέρα του ξενοδοχείου που μπήκε στο δωμάτιο του αυτόχειρα!

Πάτρα: Άνοιξε την πόρτα του ξενοδοχείου και έπεσε πάνω στον κουμπάρο – Η απόλυση από την τράπεζα και οι σκηνές απείρου κάλλους…

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε