Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Λάρισα: Αιφνιδιαστικό λουκέτο χρηματιστηριακής εταιρείας αφήνει επί ”ξύλου κρεμάμενους” τους επενδυτές – Απάτη ύψους 1.500.000€!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

«Λουκέτο» έβαλε αιφνιδιαστικά εταιρεία ΕΛΔΕ (εταιρία λήψεως και διαβίβασης χρηματιστηριακών εντολών) στην Λάρισα και ο ιδιοκτήτης της εξαφανίστηκε

αφήνοντας σύξυλους τους επενδυτές που την εμπιστεύτηκαν. Η εταιρεία που λειτουργούσε επί 15ετια καταγγέλλεται, σύμφωνα με πληροφορίες, για απάτη ύψους 1,5 εκ. ευρώ, τουλάχιστον, ποσό το οποίο άντλησε ο υπεύθυνος της ΕΛΔΕ από επενδυτές της Λάρισας για την απόκτηση, με υψηλές υπεραξίες, ομολόγου.

Ενισχυμένος κεφαλαιακά με το ποσό αυτό, ο υπεύθυνος της εταιρίας παραμένει σήμερα εξαφανισμένος, η επιχείρηση έχει κλείσει και οι πελάτες του, μετρούν ζημιές και οικονομικές απώλειες.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σύμφωνα με όσα καταγγέλονται, αρκετά χαρτοφυλάκια παλαιών και νέων επενδυτών δέχτηκαν να συμμετάσχουν στην αγορά ενός ομολόγου προκειμένου να αυξήσουν γρήγορα και εύκολα τα κέρδη τους και υπολογίζεται ότι τοποθέτησαν ποσά που κυμαινόταν από 5.000 έως 200.000 ευρώ, σε ένα κοινό, άνευ ρίσκου, επενδυτικό εγχείρημα.

Φυσικά τα μερίδια του ομολόγου ουδέποτε τα πήραν καθώς τόσα αυτά όσο και ο ίδιος, έκαναν «φτερά». Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κατατεθεί αγωγές, μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα από τους εξαπατηθέντες.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σπάρτη: Αυτοψία στον τόπο της αεροπορικής τραγωδίας – Δύο νεκροί από τη συντριβή του αεροσκάφους – Άνοιξαν το αλεξίπτωτο αλλά δεν τα κατάφεραν!

Καρδίτσα: Έτσι σκοτώθηκε ο νονός στο γλέντι μετά τη βάπτιση – Αποκαλύψεις για την τραγωδία που βύθισε στο πένθος Κρήτη και Θεσσαλία!

Μαγνησία: Σπαραγμός στην εθνική οδό για τις δύο αδερφές και το φίλο τους που σκοτώθηκαν σε τροχαίο – Δείτε φωτό και βίντεο!

Κρήτη: Αυτοκτονία στις καλοκαιρινές διακοπές – ”Πάγωσε” η καμαριέρα του ξενοδοχείου που μπήκε στο δωμάτιο του αυτόχειρα!

Πάτρα: Άνοιξε την πόρτα του ξενοδοχείου και έπεσε πάνω στον κουμπάρο – Η απόλυση από την τράπεζα και οι σκηνές απείρου κάλλους…

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε