Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Lockdown: “Σαφάρι” ελέγχων της αστυνομίας και στη Θεσσαλονίκη (pic, video)

Lockdown: “Σαφάρι” ελέγχων της αστυνομίας και στη Θεσσαλονίκη (pic, video)

Συνεχείς οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ για παραβίαση των μέτρων του lockdown και στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί ζητούν από τους επιβάτες ΙΧ τα απαραίτητα έγγραφα, ενώ σε περιπτώσεις που εντοπίζονται παραβάσεις επιβάλλονται τα ανάλογα πρόστιμα.

Οι έλεγχοι τήρησης του lockdown και εφαρμογής των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού, πυκνώνουν και στη συμπρωτεύουσα. Όπως κατέγραψε οπ φακός του GRTimes.gr, κλιμάκια της ΕΛΑΣ πραγματοποιούν συστηματικούς ελέγχους, σε οδηγούς οχημάτων.

Click4more: Κορονοϊός: Σαρωτικοί έλεγχοι στο κέντρο της Αθήνας (video)

Ταυτόχρονα, σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι και και στους – ελάχιστους είναι αλήθεια – πολίτες που κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης μετά 9 το βράδυ που ξεκινά η απαγόρευση κυκλοφορίας. Σκοπός, να διαπιστωθεί αν έχουν τις βεβαιώσεις μετακίνησης ή τα μηνύματα στο 13033.

Σημειώνεται ότι λόγω των υψηλών κρουσμάτων που συνεχίζει να καταγραφεί καθημερινά η Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, είναι φανερό πως οι αρχές έχουν εντείνει τους ελέγχους.

Μάλιστα, έχουν προστεθεί αρκετά σημεία ελέγχου τόσο στο κέντρο της συμπρωτεύουσας όσο και στις υπόλοιπες περιοχές, με στόχο τη προστασία της δημόσιας υγείας και την απόλυτη τήρηση των μέτρων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις