Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Μετ’ εμποδίων πετάει για Αμερική η 28χρονη Ντένια – Τι λέει ο Σ.Κοντονής

ΦΩΤΟ από imerazante.gr
ΦΩΤΟ από imerazante.gr

Η Ντένια τελικά θα πετάξει για Βοστώνη. Το πιο πιθανό, αν όλα πάνε καλά, θα φύγει με πτήση της “Λουφτχάνσα” σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί, είχε να κάνε με τους, που ξαφνικά πρόβαλαν αντιρρήσεις για το ταξίδι, ενώ πριν λίγο καιρό είχαν εκφράσει την άποψη ότι μόνο στο εξωτερικό μπορεί να βρεθεί λύση.

Όπως διαβάζουμε στο imerzante, τελικά φαίνεται ότι το πρόβλημα ξεπεράστηκε και η 28χρονη κοπέλα θα “πετάξει” για τη σωτηρία της με πτήση της “Λουφτχάνσα”.

Εντυπωσιακή ήταν και η ανταπόκριση του κόσμου από τη στιγμή που έγινε γνωστό το πρόβλημα της 28χρονης, για την οποία ενημερώθηκε και ο Πρωθυπουργός. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Τι είπε ο Σταύρος Κοντονής για την εξέλιξη της υπόθεσης

Για την εμπλοκή που έχει προκύψει με το ταξίδι της Ντένιας Παράσχη στην Αμερική μίλησε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη .

“Υπάρχει ένα θέμα ιατρικό. Θα πρέπει αυτό ζήτημα να το λύσουν οι γιατροί. Πρέπει όμως να κινηθεί γρήγορα αυτή η διαδικασία” είπε ο κ. Κοντονής. Και συμπλήρωσε ότι “αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ιατρικό συμβούλιο στο Ωνάσειο ώστε να καταλήξει σε μια πρόταση προς τους γονείς”.

Ο κ. Κοντονής θύμισε ότι για τη μεταφορά της 28χρονης  “το πρωθυπουργικό αεροσκάφος είναι στη διάθεση της οικογένειας με εντολή του Πρωθυπουργού από χτες”.

Πηγή: imerazante

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε