Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Μύκονος: Η… Kατάρα των 300.000.000€ – Η παράκληση του Σαουδάραβα κροίσου στους δημοσιογράφους (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από mykonoslivetv.com
ΦΩΤΟ από mykonoslivetv.com

Οι εικόνες που θα δείτε έγιναν πρώτο θέμα συζήτησης στο νησί των ανέμων – Η ευγένεια του Σαουδάραβα κροίσου κέρδισε τους πάντες…

Λάμψη και χλιδή προσδίδει στα ελληνικά νερά η εντυπωσιακή θαλαμηγός «Katara» του εμίρη του Κατάρ, σεΐχη Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι, που κατέπλευσε στον όρμο της Ψαρούς.

Στο υπερπολυτελές γιωτ δεν επιβαίνει ο 62χρονος κροίσος, αλλά ο πρίγκιπας Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ, ο οποίος κατέβηκε από την θαλαμηγό και απόλαυσε το μπάνιο του στην παραλία παρέα με τους δεκάδες άλλους λουόμενους.

Ο πρίγκιπας της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας ζήτησε ευγενικά από τους φωτογράφους να μην τον απαθανατίσουν και εκείνοι σεβάστηκαν την επιθυμία του. Ο Σαουδάραβας δισεκατομμυριούχος επισκέπτεται συχνά πυκνά την Ελλάδα καθώς έχει εκφράσει ενδιαφέρον για μεγάλες επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ στην χώρα μας.

Πηγή: mykonoslivetv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Εύβοια: Η μεγάλη ανατροπή στη στυγερή δολοφονία της Χαλκίδας!

Ρόδος: Σκότωσε τη μάνα του την ώρα που του έφτιαχνε καφέ – Οι ανατριχιαστικές καταθέσεις του μητροκτόνου και της κοπέλας του!

Ρέθυμνο: Λύθηκε το μυστήριο με τον Σήφη τον κροκόδειλο – Η ηλικία, η καταγωγή και το βάρος του ερπετού!

Θεσσαλία: Κέρδισαν από 10.000€ μέσα σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα – Οι πανηγυρισμοί και το… πειστήριο της νίκης (Φωτό)!

Δυτική Ελλάδα: Η εκδίκηση του παππού στη γυναίκα που αρνήθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε – Με ανοιχτό το στόμα οι αστυνομικοί!

Τρίκαλα: Η αντίδραση του συζύγου όταν έπιασε τη γυναίκα του στο κρεβάτι με τον εραστή της – Η παγίδα στο παράνομο ζευγάρι!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε