Τετάρτη, 22 Μαΐ
28oC Αθήνα

Ρόδος: Καλούν με επιστολή τον George Clooney για να τον παντρέψουν – ”Σε θεωρούμε δικό μας άνθρωπο”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Κάτοικοι του νησιού απευθύνουν πρόσκληση στον πασίγνωστο ηθοποιό και εξηγούν ότι μετά τη θέση που πήρε για τα μάρμαρα του Παρθενώνα, τον θεωρούν άνθρωπό τους…

Τον George Clooney καλούν οι Παραδεισιώτες στο νησί της Ρόδου προκειμένου να τελέσουν τον γάμο του, σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης στο πρόσωπό του για τη στήριξη της Ελλάδας αναφορικά με τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.

Σε επιστολή προς την Αμερικανική πρεσβεία, ο Περιβαλλοντικός- πολιτιστικός- κοινωνικός και αναπτυξιακός σύλλογος Παραδεισίου Ρόδου Αγία Μαρίνα, αναφέρει μεταξύ άλλων πως θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του απέναντι στον George Clooney για τη θέση του και την υποστήριξη της Ελλάδος για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα ενώ τονίζει «τον θεωρούμε δικό μας άνθρωπο και αυτόν και την αρραβωνιαστικιά του που νομικά επίσης συμβούλεψε και στήριξε τον George Clooney στο θέμα αυτό.

«Καλούμε τον George Clooney να τελέσει τους γάμους του στο Παραδείσι Ρόδου, με κουμπάρους όλους τους Παραδεισιώτες. Στο Παραδείσι και μάλιστα στο κέντρο Κουφας γυρίστηκε μέρος της ταινίας “Τα κανόνια του Ναβαρόνε”, το κομμάτι του γάμου.

Στο Παραδείσι Ρόδου έχουμε ωραιότατες εκκλησίες, βυζαντινά εκκλησάκια, εξωκλήσια και προπαντός πολύ καλοσυνάτο κόσμο που θα φρόντιζε να κάνει το γάμο του Clooney αξέχαστο. Η Πρόεδρος, Αναστασία Γεωργιάδη», αναφέρεται στην επιστολή που δημοσιεύει το thestival.gr…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Θεσσαλονίκη: Μάχη στη βροχή για μια σακούλα δωρεάν τρόφιμα – Φωνές και σπρωξιές μπροστά από τους πάγκους (Φωτό και βίντεο)!

Αλεξανδρούπολη: Αυτός είναι ο δολοφόνος του πασίγνωστου επιχειρηματία – Τα ντοκουμέντα της σύλληψης για το έγκλημα που συγκλόνισε (Δείτε φωτό)!

Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε ενώ έφτιαχνε τον ηλιακό – Το πτώμα βρέθηκε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας!

Θεσσαλία: Οι δύσκολες ώρες του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου – Ύβρεις και συνεχείς επιθέσεις στον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής!

Ρόδος: Έσπασαν στο ξύλο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στη μέση του δρόμου – Τον εγκλώβισαν με το αυτοκίνητό τους!

Πάτρα: Απειλήθηκε με απόλυση επειδή ζήτησε να πληρωθεί την Κυριακή που δούλεψε!

Λασίθι: Το… αμίμητο των επερχόμενων εκλογών – Υποψήφιος σε τρία διαφορετικά ψηφοδέλτια!

Θεσσαλονίκη: Το βίντεο που έκανε τον Γιάννη Ιωαννίδη να δακρύσει – Δείτε το!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε